Previziuni generale 2022

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/dark_top_divider.png

Marile evenimentele colective ce ajung să preocupe o lume întreagă, fără condiționări de frontieră, cum a fost și încă este Pandemia, se petrec din punct de vedere astrologic o dată la perioade lungi sau foarte lungi de timp, fără o frecvență demnă de menționat în textul de față, căci am detalia inutil, atunci când planete grele ale sistemului solar, cum ar fi Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun sau Pluton realizează aspecte majore. Ultimele trei poartă denumirea de planete transpersonale, Jupiter și Saturn având rol social, fiind folosite și în analize la scară mai mică. Uneori o astrogramă se poate interpreta și fără a ține cont de tranzitul ultimelor trei planete, deoarece acestea au rol transgenerațional, colectiv, se mișcă lent, e dificil de anticipat un eveniment anume în funcție de poziția lor, dacă acestea nu fac aspecte majore cu planetele de pe harta natală analizată.

Cel mai posibil este, ca o predicție în funcție Uranus, Neptun și Pluton să se realizeze folosind o marjă temporală generoasă, de la săptămâni la luni.

Dar atunci când aceste planete realizează conjuncții sau cuadraturi, numite și aspecte majore de fuziune sau dinamice, putem lua în considerare că urmează să se petreacă ceva important la o scară mai mică sau mai mare. Cu cât în aspectul respectiv sunt implicate mai multe planete, dar și temporal vorbind, arcul ciclic este mai mare de la ultima astfel de conjuncție sau cuadratură până la producerea celei noi, cu atât impactul asupra lumii este mai mare, iar efectele sunt resimțite la o scară mai amplă de la o națiune, grup, continent, până la nivel mondial.

În funcție de retrogradarea planetelor implicate în aspectele mai sus amintite, de revenirea lor în aceeași poziție de mai multe ori, calculăm și durata unui astfel de eveniment.

Dacă nu am amintit de aspectele majore conciliante între planetele de mai sus, adică cele bune, deși cuvintele bun sau rău nu sunt folosite ca termeni astrologici, este pentru că progresul este asimilat firesc, nu ne deranjează, nu ne preocupă, îl apreciem, dar ne vedem mai departe de viața noastră, fără a fi conștienți de travaliul de cercetare ce stă la temelia unui astfel de proces.

Astfel, 2020 a adus un „epicentru” al schimbării la nivel mondial în ianuarie prin conjuncția Saturn/Pluton și trei „epicentre” ale conjuncției Jupiter/Pluton în martie/aprilie, iunie/iulie și noiembrie, ce au avut efect de amplificare a primului fenomen din ianuarie, așa încât ceea ce se credea inițial că este o gripă, a devenit progresiv amenințarea mondială numărul unu.

Prin termenul peiorativ „epicentru” înțeleg punctul maxim de formare a aspectului astral, dar care în raport de mersul mai rapid sau mai lent al planetelor, poate propaga unde, replici (valuri, ca să folosesc termenul consacrat), în funcție de felul în care fiecare stat gestionează o anumită situație. Așa s-a întâmplat și la războaiele mondiale, atunci când datele de început și sfârșit ale acestora, au fost diferite de la țară la țară. Și un front atmosferic ce vizează o largă suprafață se produce progresiv.

Cele trei planete mai sus amintite au furat întreg spectacolul lui 2020, neîndepărtându-se în realitate una de cealaltă prea mult, așa cum nu o mai făcuseră de 38 de ani, de la Pandemia de HIV. Iată ce surprize fac planetele și cum schimbă energia lumii! Atunci când cineva bănuiește că un anume grup de indivizi a orchestrat aceste pandemii, după care și-au turnat un pahar de brandy și au început să urmărească frământarea lumii, ca pe un foileton, pentru propria distracție sau ca să vândă medicamente pentru profit, eu spun că e prea mare coincidența și că acei indivizi ar fi trebuit să fie și foarte buni astrologi, ca să arunce astfel de „bombe” la ceas exact, așa încât  impactul mondial să fie cel sperat. Eu una, tot pe astre și pe influențele lor aș da vina, dar mai ales pe succesiunea firească a provocărilor celor care, reîncarnați pe acest Pământ, au o evoluție de împlinit, fie prin sacrificiu, fie prin descoperiri ce au ca scop supraviețuirea speciei. Noi oamenii, suntem pentru Terra, precum garda de la Buckingham, mereu alții, mereu aceiași.

2021 nu s-a lăsat mai prejos, căci dacă am fi avut doar ce s-a întâmplat în 2020, poate era mai ușor de dus. Dacă 2020 a schimbat lumea, a călcat-o în picioare cu brutalitate ca s-o reașeze într-o nouă dimensiune, a intrat cu buldozerele fără preaviz de demolare, dar cu mapa unui plan nou de reconstrucție ținută secret într-un sertar al Universului, 2021 a continuat procesul global de modernizare într-un alt registru, mai puțin brutal, dar cu efect de segregare profundă între vechi și nou, între conservatorism  și modernism. Tensiunile lui 2021 au avut la bază alte trei epicentre, de data aceasta prin cuadraturile dintre Saturn și Uranus, tot din suita celor cinci, formate la grad perfect în februarie, iunie și decembrie 2021.

În analiza mea de anul trecut am descris pe larg ce a presupus acest conflict astral și nu am să mai repet acum atât de detaliat.

2021 a trecut de la faza de demolare a lui 2020, la faza de selecție a ceea ce se alege pentru a trece granița unei lumi noi, încercată greu de Pandemie. Mereu când au loc astfel de fenomene majore, procesul de moarte și renaștere se declanșează automat, ceva moare, ceva renaște, iar ceea ce renaște se petrece într-un cadru nou, de reconstrucție ce asigură premisele unei noi ere. Este ca și cum atunci când ne mutăm în casă nouă, aruncăm ce nu ne mai folosește, dar păstrăm și ceea ce se va regăsi armonios în spațiul nou și modern amenajat.  Fiind implicat Uranus, dar și Vărsătorul, care definesc oamenii și progresul, precum și Saturn și Taurul care guvernează structurile conservatoare, tensiunile s-au manifestat și încă se vor manifesta între oamenii care au refuzat să accepte sau să înțeleagă tabloul real, negând chiar fenomenul pandemic evident și cei care au înțeles și acceptat adaptarea la nouă provocare. Tensiuni au fost și  între oameni și structurile însărcinate a gestiona ieșirea din criză, guverne, foruri internaționale, companiile farmaceutice ale căror rol firesc era să declanșeze de urgență procesul de cercetare pentru descoperirea soluției de ieșire din Pandemie. Baricadele s-au fortificat și mai mult! Pe alocuri, s-au mai subțiat, dar  în ciuda evidențelor dramatice, teorii cu grave fracturi de logică, încă mai blochează depășirea crizei mondiale.

Despre subsemnata, cea care completează aceste rânduri, pot spune că este extrem de frustrant să observi săgețile astrale, să transmiți oamenilor o interpretare a ceea Universul are de spus, chiar mult înainte ca psihozele despre vaccin să prindă contur și să te izbești uneori de o gândire refractară, abia când s-a ajuns la subiectul leac. Altădată leacul era binevenit și mult așteptat, dar și noi eram mai neafectați de stresul cotidian, care a generat multă alienare, din nefericire. Atunci când am previzionat ce urmează, majoritatea a acceptat, iar eu m-am bucurat de un feedback general pozitiv. Apoi, continuând analizele, deja a început să pară că trec într-o anumită tabără. Da, poate este tabăra celor ce acceptă adevărul și vor să pășească în lumea nouă despre care vorbeam, având în vedere evidentul obstacol, dar obiectivitatea analizelor mele, nu a fost și nu va fi umbrită niciodată de alte interese.  Dacă poziția mea în societate este aceeași și cu ceea ce propovăduiesc, asta nu este decât o dovadă de onestitate, nimic mai mult.

Așadar 2020 a avut patru epicentre/conjuncții, 2021 trei epicentre/cuadraturi, iar 2022 va avea un singur epicentru/cuadratura între 2 si 12 octombrie 2022, atunci când din nou Saturn și Uranus vor realiza aspectul la grad perfect 18. De la careul perfect din decembrie 2021 până la careul perfect din octombrie 2022, valurile depind de felul în care fiecare țară gestionează situația și de posibilele noi mutații ale acestui coronavirus de tip ARN mutabil.

Aceste careuri au fost responsabile de un 2021 foarte zbuciumat în privința chiar și altor fenomene imprevizibile și faptul că intensitatea tensiunii Uranus/Saturn scade, este de bun augur și pentru pacea,  liniștea și siguranța noastră. Pesemne că în 2022 vom fi zgâlțâiți mai puțin.

Dacă în 2020 au fost implicate planete cu rol distructiv și amplificator, în 2021, intrându-și în rol, pe aceeași scenă a Pandemiei, Uranus a început să genereze mutanți. Și ca să înțelegeți legătura dintre Uranus și mutanți, trebuie să știți că, mitologic vorbind, Uranus s-a născut din HAOS, iar împreună cu Gaia sau Geea, adică Pământul, soția sa, au procreat Titani, Titanide, Ciclopi, Hecatonchiri si Erinye. Hecatonchirii erau niște ființe cu 50 de capete și 100 de mâini și picioare, iar dacă aveți plăcerea să căutați o poză pe Google cu ei, asemănarea dintre aceștia și Coronavirus este una evidentă, zic eu. Deoarece însuși Uranus, cel ce prolifera monștri, începuse să se teamă de puterea și răzbunarea fiilor lui,  ascunzându-i în măruntaiele Pământului, adică pântecul nevestei Gaia, aceasta este doborâtă de dureri și îl roagă pe unui dintre Titani, fiul său , nimeni altul decât Crosnos (Saturn) să își castreze tatăl pentru a nu mai naște monștri. Organele genitale ale lui Uranus cad în mare și din spuma mării iau naștere Giganții, Nimfele și Afrodita (Venus). Tabloul lui 2021 și 2022 este că se produc astfel de 4 castrări ale lui Uranus, de către Saturn, prin cele patru careuri amintite de mine sau „epicentre”, cum le-am botezat, trei în 2021 și unul în 2022. Procesul de oprire a Pandemiei este în deplină desfășurare și luptele dintre cei doi, tată și fiu, au coincis , până acum, cel puțin în 2021 cu apariția a trei tulpini mutante, care au creat probleme și tot atâtea valuri, cea din UK, Delta și Omicron. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în 2022. Uranus și-a trimis pe Gaia/Pământul copiii mutanți, Gaia geme, iar Saturn deja a avut trei lupte cu tatăl său, pentru a-l castra, mai are una singură în 2022.

Faptul că Uranus, planeta progresului și a revoluției științifice și tehnologice, aflată în vizită de lucru pe semnul conservator al Taurul, face conjuncție cu Destinul în iulie și august 2022, înseamnă că liberul arbitru al oamenilor conservatori scade, se diminuează, în funcție de noile etape ale Pandemiei. Poți protesta un an în fața noilor schimbări, dar într-un final nu poți rămâne prizonierul unei mentalități retrograde la infinit și asta o demonstrează istoria.

În ajutorul celor care așteaptă o minune, dar care am mari îndoieli că au ajuns cu lectura acestui Horoscop până la acest rând, 2022 vine ca și 2020 și 2021, atunci când Saturn Planeta Profesor, Cercetătorul, s-a aflat în parcursul său în zodia Vărsătorului, zodia eminamente înclinată către știință, nou, descoperiri, cercetare, revoluție, modern, avangardă, inovație, cosmos, cu promisiunea că noi descoperiri vor mai fi, atâta vreme cât există echipe de oameni dedicați, implicați și sacrificați întru binele semenilor lor, încuiați în laboratoarele lor, cercetând până când vor fi găsit soluția la fiecare nouă provocare sau mutație a acestui virus versatil.  Poate unii dintre acești cercetători sunt doar îndrăgostiți de munca lor, se simt bine în laboratoare, poate nu sunt atât de empatici față de suferința propriu-zisă a omenirii, dar am să vă rog să le scuzați presupusa lipsă de sensibilitate, ci să apreciați doar rezultatele muncii lor. Eu nu cred că cineva a precupețit vreun efort pentru a ne distruge, ci doar că s-au făcut travalii titanice de salvare, adaptate procedural la un fenomen pandemic ce apare o dată la zeci sau sute de ani. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, abia atunci ar fi fost grav!!

Cercetarea continuă, iar Saturn va rămâne în Vărsător până pe 7 martie 2023. Saturn în Vărsător, așa cum am anticipat încă din 2020, nu a doborât bariere doar în materie de medicină, dar și în multe alte domenii, astfel că în 2021 oamenii au cucerit planeta Marte prin câteva misiuni spațiale de succes, cât și faptul că primele zboruri de agrement cu pasageri civili au avut loc tot sub oblăduirea acestui Saturn în Vărsător. Deloc întâmplător, în 2021 s-au împlinit 60 de ani, adică două cicluri rotunde saturniene, de la prima misiune umană în spațiu a lui Yuri Gagarin, pe exact aceeași conjuncție Saturn/Jupiter, Capricorn/Vărsător.

Într-o logică lipsită de orice urmă de subiectivism vă întreb: dacă auspiciile astrale ce pot conduce la depășirea unor astfel de limite în materie de știință, tehnică, tehnologie, indiferent de domeniu, pot genera realizări astronautice atât de îndrăznețe și revoluționare, de ce aceleași aspecte nu sunt credibile atunci când vine vorba despre inventarea unui vaccin, nu peste noapte, ci atunci când situația istorică o impunea fără întârziere?

Atât Uranus , cât și Vărsătorul generează fenomene imprevizibile, și dacă devine imperativ necesar, și soluțiile trebuie să vină la fel de urgent. Atunci când avem o problemă cronică, ne putem programa calm o vizită la medic, când avem timp, dar când apare o urgență, avem pretenția ca salvarea să fie în 10 minute la ușa noastră. Da, orice se poate comprima temporal, în caz de avarie, panică, urgență și asta s-a întâmplat și cu vaccinurile. Suntem mult mai inteligenți ca specie, dar ne caracterizează delăsarea și birocrația adesea. Instinctul de supraviețuire pe unii i-a făcut să se salveze în condiții incompatibile cu normalitatea, iar supra-omul nu are doar contract cu Marvel, ci există în fiecare dintre noi la nevoie, dar este activat doar cu credința, pe care mulți nu o au.

Vor apărea noi și noi variante de soluții medicale, adaptate la caracterul mutabil al acestui virus, care sub efectele atipice, imprevizibile, rare, ale lui Uranus, Covid-19 a devenit Balaurul cu Șapte Capete. Pentru cine nu știe, și banala gripă își schimbă blana de la an la an, iar copiii de grădiniță sunt mereu atacați în vederea desăvârșirii sistemului lor imunitar, de virusuri ce se împerechează de-a dreptul extraconjugal.

2021 spre deosebire de 2020, a adus antiteza la ceea ce definește boala, virusul, Pandemia și anume vindecarea, terapia, vaccinul. Acest lucru a fost posibil grație unui alt aspect anticipat în analizele mele de la TV, de pe site sau Facebook, încă de la începutul Pandemiei. Nu am vrut să păstrez pentru show, noutățile lui 2021, ci le-am anunțat cât de timpuriu, încă din martie 2020, încercând să dau oamenilor speranță. Așa s-a și petrecut. Vaccinurile au apărut mai repede decât se anticipase inițial, împotriva procedurilor clasice anevoioase de omologare, iar intre 13 mai -28 iulie 2021, prima oprire a lui Jupiter în Pești a venit pentru prima dată, după valul trei, cu efectele terapeutice dorite. Aici au început și crizele și teoriile conspiraționiste, o valență mai păguboasă a tranzitelor din zodia obscură și tenebroasă a Peștilor, unde se află și Neptun ce generează multe iluzii și aiureli pe aspectele proaste ce se formaseră chiar din ianuarie 2020. Apoi fenomenul a luat amploare prin formare unor careuri pe zodii duble, ce au intersectat informațiile false și cele reale într-o asemenea măsura, încât la mijloc au căzut naivii, mulțimea bulversată și năucită de agresivitatea cu care o categorie dintre semenii noștri a considerat că trebuie să zădărnicească toate eforturile celor care au cheltuit sume astronomice pentru a veni cu o soluție în această criză fără precedent, in era modernă. Mai întreb o dată? Și dacă nu s-ar fi inventat? Arătatul cu degetul s-ar fi produs oricum, căci cu trei degete arăți mai întâi către neîncrederea în sine și apoi spre alții.

Cel puțin la noi în țară, știm ce s-a întâmplat, prețul plătit pentru ignoranță este din nefericire nerambursabil. 2022 încearcă din nou să recreeze momentele astrale propice vindecării, prin cele două etape în care Jupiter în Pești poate convinge oamenii să accepte că o boală se depășește în era modernă, prin soluții moderne, medicale, nu prin rezistență și frici față de monștri imaginari. Între 29 decembrie 2021-10 mai 2022, apoi 29 octombrie -20 decembrie 2022, Jupiter în Pești revine și vindecă sau adaptează omenirea la un viitor în care va trebui să învățăm să trăim steril, ori nu vom trăi deloc, să mă ierte Malraux pentru parafrazarea trunchiată.

Fac un Horoscop și în mod normal ar trebui să vă vorbesc despre chestiuni normale, dar câtă vreme stăm încapsulați în această Pandemie, ce aparent, doar aparent, este fără sfârșit datorită noilor mutații, Horoscopul meu va fi unul adaptat la tematica acestei epoci în care cu toții ne ducem existența.

Cu cât provocările lui Jupiter în Pești, pe care eu l-am denumit har de vindecare și ajutor divin, pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni, așadar, Vindecătorul, dar și a lui Saturn în Vărsător, Cercetătorul, de a răpune Balaurul cu Șapte Capete este mai mare, cu atât lumea medicală va trage mai multe foloase în combaterea unor boli cumplite, ce până acum au reprezentat amenințări reale ale vieții oamenilor, care de la o vârstă în sus, și din ce în ce mai tineri, trăiau cu iminența unor asfel de năpaste greu de învins.

Eu refuz să cred că nu va rezulta și ceva bun din tot sacrificiul pe care omenirea l-a facut în acești ani.

Jupiter în Pești în aceleași perioade amintite de mine, este benefic în fel și chip, pentru oamenii care se roagă, pentru cei care caută alinare, vindecare, sănătate, intervenții medicale dificile, reprezintă șansa pentru cei care se credeau rătăciți de a ajunge la capătul căutărilor lor, pentru minuni, revelații, descoperirea vocației, pentru iertare, împăcare, dar așa cum v-am mai spus, Jupiter este un călător, el nu vă bagă în traistă, ci trebuie să căutați ținându-vă după el, pe drumul drept, onest, sincer, curios, în această aventură a vieții voastre, ce presupune identificarea misiunii cu care fiecare a venit pe acest Pământ.

Următorul epicentru astral notabil va fi în 2025/2026 prin conjuncția istorică Saturn/Neptun ce va trece în tandem din Pești în Berbec, la fel cum o va face acum Jupiter din 10 mai 2022 până la 29 octombrie 2022. Ambele tranzite demarchează prin trecerea din ultima, în prima zodie a Zodiacului, în mod evident un final de ciclu, dar și începutul unui ciclu nou. 2025/2026 va aduce cred eu acum, adevăratele revoluții în multe domenii de cercetare și va pune capăt unor nebuloase și unor mistere pe care omenirea urmărea demult a le desluși. Și ca această analiză să devină și mai convingătoare, am aruncat un ochi în istorie, să aflu, nu doar când s-a produs ultima conjuncție Saturn/Neptun în Pești, dar și ce s-a descoperit oare atunci, ceva important, așa cum eu acum bănuiesc prin prisma cunoștințelor mele astrologice că se va întâmpla în 2025/2026, probabil legat de prevenirea și combaterea cancerului, HIV. Hepatită C, alte virusuri ARN, dar și boli autoimune. Ei bine, și am găsit, că într-o epocă la fel de măcinată de epidemii de ciumă, holeră, sifilis și mizerie, medicina a făcut pași uriași, iar la 1847, pe aceeași conjunctură astrală rară, iată cu ciclu de 180 de ani, s-a descoperit nici mai mult, nici mai puțin decât ANESTEZIA. Probabil că Universul așa funcționează, iar oamenilor li se dă de sus, o picătură de progres , într-un ocean de suferință, dar de care generațiile următoare beneficiază, se bucură, reușind apoi să șteargă din memoria colectivă, durerea, chinul, sacrificiul și tragediile generațiilor anterioare. Eu cred în reîncarnare și mai cred că generațiile care se bucură de progresul științific sunt aceleași care s-au sacrificat cândva. Suferința, sacrificiul și smerenia sunt trei condiții sau primele trepte pe care calcă oricine, în intenția de a dobândi har și iluminare.

Jupiter în Berbec, deocamdată, o planetă trigonocrată în această zodie, adică puternică, la fel cum a fost și în domiciliul său vechi din Pești, are un prim rol în 2022, între 10 mai și 29 octombrie de a lua lucrurile de la zero. Jupiter va reveni în Berbec și în 2023 în primele 5 luni ale anului și evident cei care vor beneficia de pe urma acestui tranzit sunt în primul rând Berbecii. Noi restul tragem speranțe la mai mult optimism, curaj, unitate, sper la apariția unor lideri reali, adevărați, de încredere, pentru că este mare nevoie, într-o epoca în care amestecătura neomogenă din politică, acest Melrose Place mioritic pervers, ca cineva să redea oamenilor speranța și încrederea. Berbecul este totuși un semn culminant pe harta țării noastre și s-o întâmpla ceva bun și pe la noi. Jupiter în Berbec aduce renașterea și în acest dans un pas înainte, unul înapoi Pești/Berbec/Pești/Berbec, pe care îl va realiza Jupiter, cred că ceva se apropie de final și ceva începe, nou, proaspăt, promițător, dar pe o structură diferită, ținând cont de toată experiența prin care am trecut cu toții în ultimii ani. Jupiter în Berbec înseamnă o explozie de energie, iar acest influx astral este responsabil de multe pionierate, inovații, idei, ambiții nebune, depășirea limitelor, ce au făcut ca lucrurile să se miște cu repeziciune în ceea ce privește evoluția noastră. Jupiter în Berbec dă un start, dar imprimă și viteză la tot ce se întâmplă, nu mai bâjbâie nimeni, totul se canalizează pe o direcție unitară. Doamne, UNITATE este cuvântul cheie! Să înțeleagă oare oamenii că fiecare are rolul lui în acest puzzle, că fiecare piesă asamblată corect, va face ca angrenajul să se miște și să ne bucurăm cu toții de progres? Jupiter în Berbec vine cu o dorință majoră de libertate și constrângerile pe care unii le acuză, dar care de fapt sunt generate prin efectul de cerc vicios, tot de cei care refuză să înțeleagă direcția în care mergem, vor fi din ce în ce mai greu de suportat, de către toată lumea, iar deciziile ce se vor lua vor fi din ce în ce mai stricte și mai greu de încălcat.

Jupiter în Berbec aduce idei multor oameni și dă startul unor proiecte noi, pentru cei care au curaj, iar dacă nu au, tot pe Jupiter în Berbec se pot baza.

Jupiter în Berbec nu doar că generează performanțe sportive notabile, dar dă energie multor oameni pentru sport, ce să mai zic de cei care în ideea de a se recupera în urma sechelelor covid, vor trebui să ia sportul sau mișcarea, de aici înainte, ca pe un stil de viață.

Pe 23 decembrie 2021 Nodul Sud Karmic iese din Săgetător , aspect astral ce a dat peste cap drumurile internaționale, libera circulație și vacanțele multora de la începutul Pandemiei. În acest sens sper în deschiderea tuturor granițelor și a faptului că va trebui să învățăm să trăim liberi cu acest virus, ce a pătruns unde a vrut și fără pașaport.

Destinul/Karma se vor muta pe axa Taur/Scorpion, o axa a banilor, valorilor, resurselor, hranei. Cel puțin în materie de Karma în Scorpion mai câștigate sunt țările bogate în resurse naturale și care nu stau cu „mâna” întinsă la nimeni pentru gaze, petrol, hrană, fonduri și alte nevoi de împrumut, dar și oamenii bogați sau cât de cât stabili financiar. Faptul că prețul alimentelor este în creștere, este deja o informație vehiculată încă din 2021, iar dacă până acum unii nu au simțit gol în buzunare, îl vor simți de acum înainte, fiind mereu nevoie de calcule. Careul Uranus/Saturn poate crea și alte probleme în 2022, deoarece în iulie și august, Uranus și Destinul vor realiza o conjuncție cu efect destabilizator, vulnerabil, revoluționar, brusc, imprevizibil, iar condiții generale imposibil de anticipat acum, pot genera o reașezare a unei ordini de colaborare între state, ce au efecte pe termen lung. Nu exclud nici decizii radicale ale forurilor internaționale ce au legătură cu combaterea încălzirii globale, dar care vor vitregi oamenii de facilități cu care erau obișnuiți până acum. Ceea ce până în 2022 a fost doar la nivel de congres, ședință, reuniune, dezbateri, mă tem ca anul acesta, grație axei destinului pe axa fixă de condiționare, se va recurge la condiționări urgente, amenzi, embargouri, penalizări, pentru un viitor mai bun al planetei, dar nesatisfăcător pentru noi, consumatorii.

La scară mai mică Destinul în Taur creează preocupări legate de bani, acumulări, investiții, reîntoarcerea la valorile simple, hrănitoare spiritual, sănătate și este mult mai benefic a folosi resursele personale, decât împrumuturile, datoriile, banii altora, pentru a întreprinde ceva. Trebuie să ne limităm la cât avem. Atenție! Karma în Scorpion aduce plata multor polițe vechi, amenzi astrale la propriu sau la figurat.

Careul Saturn, în zodie energiei electrice, și Uranus în zodia banilor, a generat incompatibilitate între resursă și prețul ei, iar scumpirile în lanț, precum și Destinul în Taur îi vor pune pe oameni în căutarea unor noi surse de bani, fapt pozitiv, câtă vreme asta conduce la deblocarea abilităților native și a creativității celor ce vor un trai mai bun sau măcar pe cel dinaintea scumpirilor. Planul investițiilor se schimbă în 2022 și instabilitatea crește.

Karma pe Scorpion îi forțează pe vicioși să lupte împotriva viciilor lor, iar Jupiter în Pești ajută la vindecare.

Destinul indică și predestinări firești cum ar fi nașterea sau moartea și spun asta doar în contextul unei analogii oarecare. De exemplu Regina Angliei Elisabeta 2, e Taur. Până acum a trăit trecând de multe cumpene. Dacă supraviețuiește și acestui tranzit, chiar dacă sănătatea sa se va mai șubrezi, atunci …ghinion la Charles. Totuși Charles este Scorpion iar în zodia lui e Karma, așa că vom mai auzi până în iulie 2023 de acest cuplu mamă-fiu, regină-prinț

Condiționările cu care această axa a Destinul vine între 23 decembrie 2021 și 12 iulie 2023, nu va conveni multora, dar atunci când șurubul astral se strânge, a face fiecare ce vrea , în baza unor libertăți ce nu iși pot regăsi  rezonanța în contextul pandemic și nu numai, ci și în cel al procesului de încălzire globală, încalcă libertățile majorității, precum și ale generațiilor care vin. Astfel de condiționări vor fi din ce în ce mai multe, iar noile reguli, tocmai pentru a se respecta alte libertăți, vor face parte din stilul de viață al următorilor mulți ani de aici înainte. Impactul major îl are tot iulie/august 2022, dar și Eclipsele anului ce reprezintă surse declanșatoare de schimbare, ce au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion și 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Lilith sau Luna neagră va sta până pe 14 aprilie 2022 în Gemeni și afectează comunicarea, comerțul, transporturile, industria auto, drumurile, școala, învățământul, tinerii, aparatul respirator și agită străzile prin anumite mișcări sociale, aerul pe care îl respirăm. Lilith în Gemeni este responsabilă de minciuni, dezinformare, accidente auto, falsuri în acte, furturi, abandon școlar, nervozitate, lipsă de îndemânare, lipsă de comunicare, situații extreme ce pot afecta drumurile, podurile și alte linii de legătură între orașe și localități.

Din păcate, tot aici, undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale între 31 octombrie 2022 și 13 ianuarie 2023,  ajunge și Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni.

După 14 aprilie până pe 8 ianuarie 2023, Lilith întră în Rac.

Racul este o zodie a emoțiilor, a familiei, a maternității și maternităților, grădinițelor, creșelor, a instinctului matern, a locului de naștere sau a locului în lume pe care fiecare îl caută, a casei, a protecției, istoriei, memoriei, guvernează sânii, uterul și stomacul. Evident, că Lilith agită apele sau trimite lucrurile într-o extremă a lor. Pot apărea probleme în familie, emoțiile se diferențiază poate de la o zi la alta, iar amplitudinea sinusoidală a acestora crește. Pot apărea insomnii mai des și se pot croniciza, poate afecta memoria prin traume sau boală, generează fenomenul rar al amneziei, afectează instinctul matern , declanșează depresia postpartum, iar unele sarcini ori apar când nu le așteaptă nimeni, ori vin mai greu și generează preocupare. Apar mai des patologii ale organelor sau glandelor mai sus menționate. Lilith în Rac duce la scenarită, imaginație supraexagerată, isterie, impulsuri agresive, incapacitatea de a digera o informație ce se blochează în creier și duce către anxietate, atâta vreme cât vocea interioară nu se aude , să șoptească din interior, că indiferent de situație, totul se va rezolva cu bine. Verificați protecția celor dragi, a copiilor și aveți grijă pe mâna cui îi lăsați. Lilith în Rac pe mulți îi va face să nu își mai găsească locul, casa și o perioadă de nouă luni, pot căuta fără succes, un astfel de loc ideal, care cu greu poate fi găsit, pentru că pacea este doar cea din interior. Dacă acolo este război, oriunde te-ai duce, atragi război. Cu toate astea, 2022 are colacul de salvare a lui Jupiter în Pești și singurul leac pentru boala sufetului este rugăciunea și credința. Nu ezitați cei care aveți disconfort emoțional să apelați la terapeuți, mai ales pe fondul epuizării.

Pe lângă Marte, anul acesta mai retrogradează și Venus, micul benefic, al cărui tranzit începe pe 6 noiembrie 2021 și durează până pe 6 martie 2022, cu o retrogradare între 19 decembrie 2021 și 29 ianuarie 2022. Acest traseu mai lung se produce în zodia Capricorn, iar ca și Marte, are loc o dată la doi ani, adică mai rar, față de toate celelalte planete care retrogradează anual, cu excepția luminariilor. Venus capătă astfel rol de mare benefic la început de an și puteți aștepta de la această planetă a iubirii, a artelor, a frumosului, dar și a banilor, ca pretențiile voastre să crească, să nu vă mai mulțumiți cu puțin, să vedeți mai clar ce vă place, ce vă atrage, ce vă caracterizează în materie de pateneri de viață, artă, vestimentație, ocupație profesională, iar raportul calitate/preț va deveni mai onest. Venus retrograd poate readuce iubiri mai vechi în viața voastră, dar va căuta să le repună pe fundații noi.

Concluzia mea legată de 2022 este că Pandemia descrește, chiar se termină cum v-am mai spus, la finalul acestui an, într-o etapă a ei, sursa de vindecare și soluțiile medicale se înmulțesc și se adaptează rapid la noile provocări ale mutațiilor Covid-19, Saturn nu iese din laborator până nu găsește tot  ce are de găsit pe această curbă ascendentă a evoluției speciei umane, noi vom fi mai condiționați ca până acum, fenomenele imprevizibile ale lui 2022 sunt mai rare, dar nu neapărat și mai mici ca intensitate, este un an mai bun, mai promițător și apar și pionierii noii generații în care sustenabilitatea devine un cuvânt enervant de des utilizat, cel puțin pentru urechile mele, că e lung ca analiza asta și merită o prescurtare.

© Arcturus Star SRL 2022