https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Taur

20 APR-20 MAi
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/taurus.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

It’s my Destiny!” era titlul unui cântec care îmi place mie…Cred că anul acesta aţi putea şi voi să îl fredonaţi fără să exageraţi deloc. După aproximativ 18 ani, Destinul sau Nodul Nord se reîntoarce în Taur şi va finaliza procesul „predestinării” abia pe 12 iulie 2023, proces din care sunt convinsă că unii veţi ieşi câştigaţi, iar alţii recentraţi, în cazul  în care Destinul vă prinde chiar acum în offsaid. Destinul reprezintă o rută unică cu două sensuri, înainte, adică ce aveţi de făcut în viaţa asta sau înapoi, adică ce aţi depăşit, această ultima direcţie denumindu-se Karma.  Dacă Destinul se află anul acesta pe Taur, atunci Karma va avea aceeaşi durată de tranzit în Scorpion şi asta se va întâmpla pe casa relaţiilor voastre, căsătorie, parteneriate, alianţe, procese, duşmani.

Prezenţa NN pe Taur, nu exclude însă privilegiul de a vă folosi liberul arbitru, doar că de data aceasta sunteţi mai ghidaţi, la modul cel mai serios, pentru cine are urechi să audă sau ochi să citească. Vă puteţi canaliza toate speranţele ca acest nou tranzit să vă aducă lucruri bune şi de obicei o face, totuşi maniera sa de acţtiune nu se poate clasifica în Bine şi Rău. Adesea mi se adresează rugăminţi sterile. ca de excemplu: „vă rog sa îmi ziceţi de bine!” sau „schimbarea, sper că e de bun augur!” fără să se ţina cont că noi suntem ipotetic ataşaţi de un aşa zis Bine-arhetip care nu ne duce neapărat undeva, ci doar generează senzaţia de confort la auz.  Pentru un alpinist care ajunge să escaladeze un vârf poate Bine ar fi fost să rămână la căbănuţă la căldurică şi cred că sunt momente în care chiar se gândeşte la asta, dar cu ce s-ar fi ales?

Dincolo de partea soft a unui Zodiac în care vă anunţ pe această cale că Destinul poate aduce celor ce visează frumos, chiar împlinirea acestor vise, acest fenomen trebuie înţeles, întâi de toate, cu maturitate. Dacă visaţi frumos, atunci este foarte posibil ca visul să reprezinte o conexiune cu sunetul vostru interior, al cărui domiciliu este însuşi sufletul. Aşa se întâmplă uneori ca visele noastre devin realitate, pentru că de fapt sufletul ştia mereu ce caută şi ştia şi că va întâlni. Nevisătorii nu trăiesc bucuria revelaţiei, dar au posibilitatea ca înţelegând ce scriu, să ofere o şansă în plus viselor şi speranţelor lor.

Taurul reprezintă pentru voi casa întâi a vieţii personale, personalităţii, exprimării şi erudiţiei, corpului fizic, de aceea pot apărea schimbări pe aceste segmente. De când mă aşteptaţi să vă spun că puteţi întâlni o mare iubire? Aşa va fi pentru unii dintre voi. Poate apărea o iubire predestinată, pot apărea şi copiii voştri predestinaţi, dar şi alte persoane cu rol decisiv în stabilirea unei bune direcţii de Destin. Cei pe care îi întâlniţi pe parcursul acestui an şi jumătate, cum s-ar spune, nu sunt deloc întâmplători.

Este logic ca atunci când Destinul este pe prima casă să vă ocupaţi mai mult de voi şi dacă nu aveaţi de gând, vă zic eu acum, că aşa trebuie. Vă puteţi îndrăgosti, puteţi procrea, vă puteţi căsători, vă puteţi vedea de propriile probleme, mai slăbind puţin sacrificiile pentru alţii, puteţi învăţa dacă aveţi  frustrări că nu ştiţi de exemplu o limbă străina, puteţi face orice pentru a vindeca frustrările, de la timp liber, până la călătorii pe care vi le doriţi, vă puteţi remodela corpul pentru a ajunge la forma care v-a consacrat şi să vedeţi cum asta se poate întâmpla indisolubil legat de faptul că vă îndrăgostiţi.

Veţi spune că aşa v-a dus viaţa. Eu cred cu tărie că pe aceste segmente de predestinare, ghizii noştri sunt mult mai prezenţi decât în alte circumstanţe. Totul este să simţim mesajul lor, care de obicei este acel instinct mai accentuat care ne spune să facem ceva anume, ci nu altceva, dar şi multe semne, pe care numai un sceptic se poate încăpăţâna să nu le vadă şi din păcate vă mărturisesc, ca se regăsesc mulţi prin zodia voastră.
Destinul indică şi predestinări fireşti cum ar fi naşterea sau moartea şi spun asta doar în contextul unei analogii oarecare. De exemplu Regina Angliei Elisabeta 2, e Taur. Până acum a trăit trecând de multe astfel de tranzite. Dacă supravieţuieşte şi acestui tranzit, chiar dacă sănătatea sa se va mai şubrezi, atunci …poate lui  Charles nu i-o fi scris şă devină rege. Dar nu ştim acum, este cu semnul întrebării. Totuşi Charles este Scorpion iar în zodia lui e Karma, aşa că vom mai auzi până în iulie 2023 de acest cuplu mamă-fiu, regină-prinţ.

Karma în Scorpion sau pe casa căsătoriei nu anulează şansele de căsătorie, ci accentuează caracterul karmic al relaţiei. Totuşi se poate întâmpla, tot predestinat vorbind, ca relaţiile vechi să intre în vârtejuri si să apară şi riscul divorţurilor, cu atât mai mult cu cât, fix de la jumătatea anului încolo, atunci când NN va face conjuncţie cu Uranus cel imprevizibil şi mai mult vom avea un alt epicentru al careului seismic Saturn-Uranus/NN, cu vârf maxim între 2 şi 18 octombrie, ceea ce sporeşte caracterul instabil al relaţiilor, şi ele supuse unor procese de transformare.
Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare a traiectoriei unor relaţii, au loc, tot aici pe axa relaţiilor de tot felul, pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Aspectele mai sus amintite creează probleme şi celor care aşteaptă soluţii favorabile in procese, ori Karma fiind acolo, deşi stiu că e greu de înţeles ce spun, uneori vă pune să plătiţi într-un posibil proces, nu ceva ce face obiectul procesului, ci mai degrabă ce adună Karma din spate, din viaţa anterioară, de la familie sau de la voi.

Să trecem la Saturn, a cărui traiectorie în Vărsător am descris-o pe larg anul trecut, aşa că nu voi mai reveni în detaliu asupra ce înseamnă această poziţie. Totuşi prezenţa sa pe casa a zecea a carierei voastre, rolului jucat în societate, numelui şi renumelui vostru, prin numele fizic sau chiar brandul firmei voastre, are între 17 decembrie 2020 si 7 martie 2023 practic cea mai puternică poziţie, cea culminantă, de care, evident este foarte bine să profitaţi. A profita de Saturn culminant, nu este o facilitate ca în cazul unei loterii. Saturn nu vă poate ridica profesional decât pe baza meritelor, a priceperii, a efortului depus, a conştientizării misiunii de îndeplinit pe această lume, a studiilor finalizate , cât şi a examenelor absolvite, a seriozităţii şi motivaţiei voastre de a vă asuma un rol, nu doar pentru palmares, ci pentru a înfăptui ceva durabil. Dacă nu aţi simţit in 2021 că aţi reuşit acest upgrade, fie el va veni in 2022, fie nu sunteţi suficient de pregatiţi pentru o poziţie de o asemenea anvergură. Totuşi nu este timp de amânare pentru cei pregătiţi, dar încă temători sau nehotărâţi dacă o fi venit sau nu timpul să avansaţi în cariera voastră. Da, a venit şi nu doar că a venit, dar ar fi şi o dovadă a maturizării voastre, de a învăţa să vă asumaţi responsabilităţi mai mari decât până acum.

Acest tranzit al lui Saturn pe casa a zecea ar putea fi la fel de veridic în privinţa asumării responsabilităţilor şi pentru un director, şi pentru un patron, şi pentru un şef de stat, şi pentru un guvernant, dar şi pentru un tată, care se simte pregătit să devină responsabil de viaţa şi educaţia unui copil.

Aşadar, dragi Tauri, nu lăsaţi pe alţii ce puteţi face voi !

Un traseu interesant ce îi ajută pe Taurii insuficient pregatiţi să răspundă „Pezent” la comanda saturniană, este cel al micului benefic, Venus, care din cauza mişcării aparent retrograde, va rămâne mai mult în Capricorn, dar şi pe casa astrologică ce guvenează studiile, cele universitare, post universitare, licenţele, masterele, examenele de specializare, rezidenţiate, examene de admitere in Barou, Magistratura, procedurile de obşinere a cetăţeniilor in anumite ţări, publicarea unor cărţi, manuale sau manuscrise, ce astfel vă pot contura mai intens numele, oferindu-vă notorietate, iar practic aici aş include după horoscopul modern, chiar şi activitatea online, mai ales cea educativă.

Venus este micul benefic , dar pe tranzit lung se transformă în mare benefic. Astfel Venus a intrat în Capricorn pe 6 noiembrie 2021, retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022 şi părăseşte Capricornul pe 6 martie într-un tandem de excepţie cu Marte, un alt ambiţios sub faldurile saturniene. Aşteptaţi-vă, aşadar, ca aceste tranzite să vă dea ambiţii si aspiraţii mai înalte ca de obicei, să deveniţi expansivi odată cu ele, mai ales că fiind şi casa  drumurilor în străinătate, cât şi a dezvoltării spirituale, este posibilă orice formă de evoluţie, revoluţie, călătorie, emigrare, conştientizare spirituală, orice anume vă poate ajuta să treceţi o graniţă la propriu sau la figurat.

Tot aici pe a noua casă astrologică avem definită şi a doua căsătorie, pentru cei avizaţi. Practic tot de Destin se leagă.

Şi pentru că vreau să las la sfârşit ce este frumos, am să descriu acum ce este mai vulnerabil în 2022 pe harta voastră.

Lilith sau Luna neagră, „prietena” noastră, punctul nostru vulnerabil, fără de care nu ne-am numi oameni perfectibili şi aflaţi în evoluţie, stă în Gemeni, pe casa banilor voştri până la 14 aprilie , cu toate ca ea vine din 2021, din 18 iulie. Poate aţi simţit-o cronic pâna acum sau doar a avut câteva manifestări acute, când şi când. Este segmentul care pe voi Taurii vă doare cel mai tare, tocmai pentru că a doua casă este patronată chiar de Taur. Cheltuieli, amenzi, blocaje financiare, zgârcenie, investiţii proaste, câteva pierderi, din greşeala, ignoranţă sau ataşamente de structuri păguboase şi neprolifice, ispite financiare? Toate sunt posibile, pentru că mereu este acolo ceva ce nu funcţionează ceas. ..contrabalansul. Dar învăţaţi ceva şi din asta, până la urmă.

Dacă ar fi doar atât ar fi bine, însă, din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni, tot pe casa banilor voştri. Sigur că şi acest Marte vine cu un stres în plus, pentru că practic pe tranzitele acestea mai lungi, ne trezim cu cheltuieli şi rate, de care nu putem scăpa, constrângeri financiare, peste alte cheltuieli şi datorii, ce ne pot bloca de la alte libertăţi. Un exemplu poate fi legat de o cheltuială cu o terapie, la stomatolog, de exeplu, sau meditaţiile copiilor, pentru care trebuie să faceţi adevărate sacrificii. După 14 aprilie, până pe 8 ianuarie 2023, Lilith va intra în Rac, pe casa examenelor de şcoală pâna la BAC, examene auto, achiziţii de autoturisme, casa contractelor, a drumurilor scurte prin ţară, a comerţului şi comunicării, fraţilor, surorilor, vecinilor, etc. Ar fi bine în acest răstimp sa controlaţi ce spuneţi, să nu răbufniţi, sa călătoriţi mai puţin pe drumurile patriei, cu maşina sau mijloace de transport în comun cu un numar mai mare de pasageri, să fiţi atenţi la contracte, dar dacă contactele nu sunt ceva uzual în activitatea voastră, mai bine le evitaţi ca să nu vă prindeţi urechile şi să mai fiţi atenţi la stângăcii, pentru că puteţi sparge sau strica, etc.

De acum şi până la finalul acestui Horoscop, numai de bine, vorba aia! Jupiter marele benefic se va poziţiona pe una dintre casele cele mai bune pentru a asigura întreaga protecţie de care aveti nevoie, în orice aţi dori să întreprindeţi. Jupiter în Peşti, practic alt simbol al vindecării, purificării, credinţei şi iertării, va rămâne pe casa prietenilor, a protectorilor, a protecţiei, a mediului social din care faceţi parte, a pasiunilor, altruismului şi a banilor firmelor voastre, între 29 decembrie 2021- 10 mai 2022 şi apoi între 29 octombrie-20 decembrie 2022. Este mereu ceva ce vă ocroteşte şi acest tip de noroc sau protecţie se realizează şi într-o maniera subtilă, divină, dar şi prin oameni. Ar fi păcat într-un astfel de moment să nu ştiţi cui să cereţi ajutorul pentru ceva de care chiar aveţi nevoie. Acum şi aici se adună tot ce aţi făcut voi bun în viaţa voastră şi practic aveţi niste „vouchere”astrele pe care le folosiţi la nevoie. Veţi spune poate la un moment dat, că cineva anume v-a ajutat sau chiar v-a salvat într-un anume fel. Da, pentru că probabil aţi meritat. Chiar şi în procesele karmice, cum ar fi cele generate de NN în Scorpion menţionat mai sus, atunci când aveti de plătit ceva, nu strică un AS în mânecă, un noroc, o aripă de Înger ocrotitoare. De aceea este bine să fim buni, pentru că se întoarce la noi prin acest tip de protecţie, când e nevoie.

În consecinţă, binele vine şi de la prieteni, de la ideile sau invitaţiile lor, vă puteţi face prieteni, ca urmare a felului în care aceştia vă demostrează cât de minunaţi sunt, de la oameni în general, chiar şi de la necunoscuţi. Puteţi avea succes prin prisma unor idei originale, prin a fi bine primiţi de societate sau promovaţi tot de prieteni, puteţi organiza sau participa la acţiuni filantropice, vă descurcaţi mai bine cu banii firmei, decât cu banii de buzunar, aşadar puteţi face achiziţii pe firmă, ci nu pe persoană fizică.

Între 10 mai si 29 octombrie 2022, acelaşi Jupiter, are un tranzit în Berbec, unde va reveni şi începând cu 20 decembrie 2022, iar rolul său pe casa a doisprezecea a încercărilor, karmei si iluminării, este tot unul de  protecţie, dar acţionează fie mai subtil, subconştient, prin pace, linişte, concediu, odihna, meditaţie, rugăciune, clarviziune, conştientizarea bogăţiei sau talentului interior, fie mai sinergic prin vindecare în caz de boală, sevraj, dezintoxicare, dezalcoolizare sau terapie în cazul altor adicţii, soluţii juridice mai blânde în cazul unei condamnări, soluţionarea unui conflict, închiderea unui ciclu, prin finalizarea sau consumarea lecţiei în sine.

Acest tip de tranzit deosebit de subtil si benefic, asigură o formă de mântuire temporară, dacă pot folosi această sintagmă. Este ceea ce aveti nevoie să simţiţi undeva în adancul sufletului vostru, ca totul va fi bine, iar in 2023, asta vă aduce din nou Jupiter, un deznodământ fericit.

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022