https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Scorpion

23 OCT-21 NOV
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/scorpio.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

Rotiţele cerului se învârt şi aduc în viaţa fiecăruia şanse şi provocări pe măsura etapelor de evoluţie pe care unii şi le asumă, alţii le privesc ca pe nişte corvezi, ce spun ei, le fac viaţa mai grea. Există, însă, şi oameni care permanent caută să iasă din zona de confort şi o fac instinctiv fără să dea vina pe procesul evolutiv descris cu lux de amănunte în contractul de viaţă pe care l-au semnat înainte să se nască pe acest Pământ. Toate au până la urmă un sens anume şi ar fi de ajutor dacă am reuşi să începem să facem diferenţa între provocările pe care ni le dă Universul, ştachete sau recorduri personale pe care trebuie să ne străduim să le doborâm şi acele situaţii de tip bumerang pe care ni le facem singuri cu mâna noastră. Cele din urmă, mai devreme sau mai târziu se întorc, nu neapărat la fel de explicit sau egale cu ceea ce noi înşine am generat, redactate pe o foaie A4 cu antet, ci prin provocări de te miri unde. Scorpionul, mai mult ca alte zodii, tinde, astfel, să dea vina pe ceva sau pe cineva, de situaţia cu care se confruntă, fără să privească în interior, în trecut sau să lărgească tabloul şi să găsească adevărata cauză.

Un astfel de tranzit are loc acum şi este reprezentat prin Nodul Sud Karmic sau Karma cum se mai spune, simplu, care între 23 decembrie 2021 şi 12 iulie 2023 va parcurge zodia voastră, va alcătui eclipse, va face aspecte cu planetele ce vă vor ajuta să conştientizaţi importanţa momentului în evoluţia voastră firească, dar de data aceasta va fi necesar să şi schimbaţi ceva, cel puţin atitudinea. Karma este ca o autobasculantă care descarcă şi pâna nu a descărcat tot, nu ai ce sau cum să încarci în plus. Sigur, viaţa e viaţă şi poate sunt Scorpioni ce vor forţa  sau se vor încăpăţâna să apese în continuare pe pedala de acceleraţie, străduindu-se a scoate în afara lor tot ce se întâmplă diferit de scopul lor şi a căuta în continuare responsabili şi suspecţi pentru orice iese din limita firescului. Ori poate vor încerca ei înşişi să se învârtă în cercul vicios al repurtării unor victorii acolo unde din start datele problemei au fost redactate greşit. Împotrivindu-se să deschidă ochii, nu renunţă la o luptă inutilă, deşi contabilizează pierderi peste pierderi.

Ei bine, realitatea este că Scorpionul comparativ cu  alte zodii are un palier în plus, al patrulea, dar nu unul superior, ci inferior, iar Horoscopul prezent, nu doar încearcă să se adreseze tuturor, dar cel puţin acest paragraf referitor la Karmă, caută să ajute mai ales pe aceia care se vor fi rătăcit prin tenebrele probelor grele ale Karmei. Restul Scorpionilor, ce poate acum s-au speriat puţin de cele scrise, trebuie să ştie, că şi cu, şi fără o Karmă bogată în sens negativ, noi oamenii putem să fi ratat în trecutul nostru, din viaţa asta sau poate din vieţi precedente, să fi înţeles cu adevărat anumite lecţii, am fi putut rămâne datori faţă de cineva, am fi putut să ajutăm şi nu am facut-o sau poate am fi putut mai mult şi nu am depus efortul necesar. Un an şi jumătate, este despre conştientizare, plăţi automate, piedici pe alocuri, temporizări programate de Univers, reîntâlniri karmice cu anumiţi oameni cu care aveţi ceva de reglat, corectat , decontat, iertat, iar confruntarea cu trecutul este bine să o faceţi cu răbdare şi cumva lăsând puţin de la voi. Nu este momentul luptelor acerbe, ci al îngropării securii războiului, prin strategii inteligente ce nu presupun laşitate, ci ideea de a vă cunoaşte drepturile.

Desigur, Karma poate fi şi pozitivă, precum există şi regăsiri karmice de excepţie în plan sentimental sau nu, dar ce este bun vine ca un parfum pe care doar alţii îţi simt, voi nu, îl veţi lua firesc, fără să vă pună în faţa unor ecuaţii dificile.

Karma poate acţiona în toate cele trei planuri, psihic, fizic, precum şi în cel al evenimentelor. Veţi avea sentimentul că ceva s-a schimbat în viaţa voastră şi că nu mai controlaţi totul aşa cum obişnuiaţi să o faceţi cândva. Aşadar, Karma nu are legătură cu liberul arbitru, şi nici nu e vina cuiva pentru că se întâmplă anumite situaţii, dar de liberul vostru arbitru depinde dacă vă smeriţi sau refuzaţi preţul pe care trebuie să îl plătiţi, poate chiar şi pentru timpul pierdut de-a lugul vieţii, în care aţi fi putut face multe, iar acum Karma nu va face nimic altceva decât să vă aglomereze agenda, voi rămânând să deveniţi doar buni organizatori ai timpului , în aşa fel încât să finalizaţi cu brio toate probele ce deja stau înşiruite pe o lista, într-un plic închis.

De ce pot fi de ajutor precizările de mai sus? Pentru că ele vă pot scuti de lupte interioare inutile, de nervi , de energie consumată de a da vina pe orice altceva decât pe efectul din urma unei cauze, de a nu vă trezi aiurea într-un proces pe care îl veţi pierde din start, în care daţi pe cineva în judecată că v-a lezat cu ceva. Nu doar instanţele fac dreptate, ci uneori puterea de a renunţa la ambiţii , orgolii, smerenia, înţelepciunea, vă ajută să luaţi cu nota 10 examenele karmice, fiind că regula de bază a Universului este ca nimic nu se pierde, totul se transformă.  Indiferent de palierul pe care se află un Scorpion, fie el underground, fizic-material, intelectual sau spiritual, deşi provocările vor fi diferite, această perioadă vă ajută mai mult ca oricând să scăpaţi de ce căraţi greu în spate , iar la finalul etapei, vă veţi simţi mult mai bine şi mai liberi, resetaţi, aş zice.

Atunci când Karma este în zodia voatră, la 180 de grade distanţă, se află Destinul şi cu această ocazie , intrăm pe o linie a naraţiunii cu mai mult optimism, aşa cum ştiu că aşteaptă orice cititor al acestui Horoscop. Destinul sau Nodul Nord indică sensul de mers „Înainte!” şi acest lucru se întâmplă pe zodia Taur şi pe casa astrală rezervată relaţiilor voastre de căsătorie, de parteneriat, de colaborare, clientelă, dar poate şi duşmani şi procese, pentru că, asta este, unii Scorpioni sunt de neoprit. Sigur că nu pun în discuţie procesele fireşti ce fac referire la unele separări, acolo unde nu se găsesc soluţii amiabile, pentru linia Destin/Karma mereu vorbeşte despre un început, dar şi despre sfârşit, iar unele mariaje este posibil să fi ajuns la capătul unui drum. Cum axa vieţii pe axa Taur/Scorpion vorbeşte despre bani, evident că banii şi acumulările materiale reprezintă piedica unui divorţ amiabil. Mai sunt şi alte tipuri de procese fireşti, în zona comercială, civilă sau penală, ce trebuie să respecte proceduri stricte în urma încălcării unor contracte sau protocoale ori alte speţe mai dificile.

Totuşi, 2022, cu toată această introducere neprietenoasă de tip „Warning!”, este pentru voi un an al iubirii şi al creaţiei! Şi am să vă şi explic de ce.

Pentru toate zodiile Scorpionul reprezintă teritoriul morţii şi renaşterii iniţiatice, iar asta vorbeşte despre cicluri şi cicluri. Dacă vă situaţi acum în faza zero a unul ciclu, având în vedere că de cel puţin un an şi jumătate încoace, chiar şi prin intermediul acestui Horoscop anunţat, voi aţi avut de făcut schimbări radicale în viaţa voastră şi nu mă îndoiesc că mulţi aţi şi reuşit, Destinul vă pune faţă în faţă, întâi de toate, cu cineva pe care  poate l-aţi căutat toată viaţa, iar dacă se întâmplă deja să îl fi găsit, anul acesta poate să vină pentru voi cu o nuntă. Nuntă le pică în astre şi Scorpionilor care devin socri, mici sau mari sau cei care au acceptat să devină naşi, adică părinţi spirituali. Aşadar, pregatiţi-vă pentru petrecere!  Este de bun augur ca un astfel de eveniment să fie programat într-o etapă de predestinare, iar dacă pe unii Pandemia v-a fentat şi v-a pus nervii la încercare cu atâtea condiţionări, poate că este mai bine că s-a întâmplat această amânare.

În afară de cele două categorii menţionate mai sus, mai există o categorie, cea a Scorpionilor căsătoriţi, care nici nu divorţează, nici nu îşi reînoiesc jurămintele, dar pe care Destinul îi poartă împreună către provocări ce au legătură de data aceasta cu Destinul cuplului. Este evident că oamenii care se căsătoresc au ceva de făcut pe lumea asta, pe lângă dragoste , copii, case şi bani. Lecţiile comune sunt şi despre susţinere, şi despre iubire, şi despre toleranţă şi despre compromis. Fluctuaţiile perioadei următoare pot reprezenta un carusel ce dau un aport de adrenalină cuplului purtat către noi experienţe, cu atât mai mult cu cât avem aspecte astrale deosebite, încă de la început de an. În februarie şi început de martie chiar Pluton, planeta voastră, aflată pe casa comunicării, este cea care trimite raze bune, transformatoare Destinului aflat pe casa cuplului şi deci este despre ce dezbateţi, ce puneţi la cale, ce discutaţi şi cum vă înţelegeţi să schimbaţi ceva împreună. Uranus cel agitat şi imprevizibil , intrat de altfel din 2018 pe casa partenerilor de viaţă, care pe unii i-a zgâlţâit binişor în ultimii ani, abia în 2022 se întâlneşte cu Destinul şi asta se întâmplă în iulie şi august, eveniment astral ce declanşează situaţii noi, nebănuite, provocări ce ţin de situaţii de urgenţă, în care eu ştiu că vă descurcaţi cel mai bine.

Destinul pe această casă astrologică este şi pe zodia Taur, iar Taurul vorbeşte despre bani. Cei care nu mai fac nunţi, care deja sunt căsătoriţi pot decide să facă anumite investiţii de comun acord, cu atât mai mult cu cât există planete şi vom vedea în continuare, ce susţin aceste investiţii.
Anul acesta vă poate aduce şi o asociere , dacă ideea este bună şi credeţi că aveţi un interes comun cu anumite persoane. Aş vorbi aici totuşi despre proiecte mari, de anvergură, acolo unde fiecare asociat vine cu aportul lui de capital, cunoaştere, pregătire, specializare, experienţă, altfel nu recomand absolut deloc unui Scorpion să se asocieze pentru proiecte mici, deoarece sectorul banilor în comun nu este favorabil pentru orice demers antreprenorial. Diferenţa între cele două categorii menţionate mai sus este că cei cu proiecte mari sacrifică mult pentru a lăsa ceva în urma lor şi sunt susţinuţi de astre în acest sens, pe când cei care doar urmăresc câştiguri materiale dintr-o afacere oarecare pot ajunge la discuţii şi rupturi cu acei parteneri. Pe Scorpionii care doresc să devină antreprenori deoarece se pricep la ceva anume, sunt buni şi talentaţi intr-un domeniu, Destinul îi poartă către dobândirea unei sfere frumoase de clientelă, încet, dar sigur, prin respectarea unei deontologii riguroase şi menţinerea calitaţii serviciilor sau produselor la nivelul cel mai ridicat posibil. Nici aceştia nu au nevoie de asocieri şi nici de investiţii prea mari, ci trebuie să plece de la un portofoliu mic, cu răbdare şi încredere. Supus fenomenului de moarte şi renaştere, nu se ştie niciodată cât are scris Scorpionul să se ocupe de un anumit lucru în viaţa lui , cât rezistă într-o experinţă şi până când are de învăţat ce îl ajută pe el şi doar pe el. A urca pe cineva într-unul din vagoanele trenului vieţii voastre, la un moment dat, poate deveni incomod pentru voi, iar acelei persoane îi poate încurca viaţa, mai devreme sau mai târziu. Aşa că succes tuturor Scorpionilor cu idei, nu vă complicaţi mai mult decât este nevoie, aveţi atâta potenţial să schimbaţi lumea, darămite pe voi înşivă!

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare au loc pe axa relaţiilor, cât şi pe celelalte segmente amintite până acum pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Un tranzit special anul acesta, căci vreau să rămân tot în sfera personală, mult mai bogată în evenimente decât în alţi ani şi comparativ cu planul profesional, este cel al lui Venus, planeta iubirii, a căsătoriei, dar şi a frumosului. Venus este micul benefic şi de la el tragem nădejdea la lucruri bune. Venus rămâne din cauza retrogradării mai multă vreme în zodia Capricornului, zodie compatibilă cu voi, prin aspectele bune pe care le face la Soarele vostru şi anume din 6 noiembrie 2021 până pe 6 martie 2022, cu retrogradare între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022. Aflându-se pe cea de-a treia casă astrală, desigur voi aminti despre influenţa sa benefică prin tranzitul lung, în privinţa comunicării, a exprimării artistice, chiar, a susţinerii unor examene, a semnării unor contracte, a efectuării unor drumuri, a unor evenimente plăcute cu colegii de serviciu, dar mai ales la aniversarea unor ani rotunzi de la terminarea şcolii generale sau a liceului,  a unor înţelegeri comune între fraţi şi surori, veri ori vecini, toate având ca scop interese comune şi ajutor reciproc.

Totuşi nu pot ignora, triunghiurile minore deosebite pe care tocmai acest Venus le va realiza cu Soarele vostru, dar şi cu Jupiter, marele  benefic, aflat anul acesta pe casa iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Venus este pe poziţia de flirt, să fiu cinstită, şi deşi nu mai trăim pe vremea scrisorelelor de amor şi a poeziilor citite pe o bancă în parc de îndrăgostitul ce se salva prin inteligenţa creatoare a poeţilor, de stângăcia de a-şi lăsa sufletul să vorbească liber, suntem pe vremea în care se prefera mesageria, whatsappul sau alte unelte virtuale, mai degrabă decât declaraţiile directe, pentru a crea efecte seductive sigure până la momentul întâlnirii efective. Venus retrgrad poate veni şi cu iubiri mai vechi, dar recomandarea mea pentru Scorpioni este mai mult legată de iubirile neconsumate,  acelea care au avut nişte muguri ce nu s-au deschis, ori poate despre o cunoştinţă mai veche ce nu v-a lăsat bănuiala că s-ar gândi la voi, altfel decât amical. Voi înşivă puteţi fi cei care fac declaraţii. În rest, Venus retrograd poate eventual încurca puţin comunicarea, până la o rearmonizare reciprocă.

Marele vostru atu anul acesta, iarăşi extrem de compatibil cu zodia Scorpion este chiar Jupiter, marele benefic, care între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi apoi 29 octombrie-20 decembrie 2022 vă colorează viaţa după 12 ani, oferindu-vă şansa unică a unei iubiri mari, vă aduce copii, dar şi satisfacţii de la copii mari, vă poate face bunici, pe cei mai în vârstă, vă ajută să rezolvaţi o serie de probleme de suflet, vă împacă cu copiii, vindecă anumite relaţii, dar mai ales vă salvează sufletul prin bucurii, satisfacţie, evenimente frumoase, creativitate şi aprecieri primite de la alţii în acest sens, vă ajută să exteriorizaţi mai fluid inspiraţia, intuiţia, al saselea simţ, vă ajută să salvaţi pe cineva, iar de aici se poate crea o conexiune. Dacă în 2022 aveţi mai mult chef de distracţie, să nu vă miraţi de ce. Dincolo de aspectul karmic al lui 2022, eu îl văd un an cu abisuri si apogeuri, cu suişuri şi coborâşuri, iar pentru cei ce vor plati preţul corect, emoţiile frumoase, iubirea adevărată va fi răsplata. Aşa cum am descris şi anul trecut, pentru că Jupiter a mai vizitat acest sector şi în 2022 din mai până în iulie, marele benefic în zodia Peşti are ceva unic, special, iar atunci când vorbim fie despre iubire, copii sau creativitate, vă dă sentimentul că aţi fost atinşi de înger. Este trofeul de la linia de sosire după un traseu anevoios şi vă redă speranţa şi încrederea în faptul că pentru a merita o asemenea bucurie, categoric, toate au avut sensul lor, deşi până în punctul acesta nu prea l-aţi înţeles.

Pe perioada cuprinsă între 10 mai şi 29 octombrie cât Jupiter nu stă în Peşti, va traversa într-o primă etapă Berbecul, pentru a reveni apoi încă cinci luni în 2023. Berbecul pentru voi se aşează pe casa a şasea a ocupaţiei profesionale , dar şi a sănătăţii. Această ocazie astrală vă pune în faţa unor oportunităţi reale de a începe să munciţi, aceia mai tineri care abia aţi terminat studiile, de a schimba serviciul cu unul mai bun, de a deveni independenţi, fapt susţinut şi de alte apecte astrale ce vorbesc despre creativitatea voastră, dar şi despre felul în care anul acesta vă gestionaţi propriile resurse. Puteţi, însă, sparge trei tipuri de bariere, cele de graniţă, găsindu-vă de muncă în străinătate, pe cele intelectuale sau vocaţionale, redefinindu-vă şi descoperind jobul ideal, dar şi pe cele spirituale, atingând trepte superioare ale manifestării voastre profesionale, în domenii de nişă, mistice, dar pe care voi le stăpâniţi atât de bine.

Şi ca să fac o punte între serviciu şi sănătate, nu doar că unii Scorpioni ar putea alege în viitor să se redescopere pe domeniul vast al terapiilor, însă unii dintre voi este bine să schimbaţi serviciul dacă condiţiile medicale, chiar şi cele de stres cer.

Jupiter pe casa a şasea este foarte bun pentru sănătate şi vine să rezolve probele noi sau poate vechi de doisprezece ani. Doar dacă ne gândim la femeile ce doresc şi pot face un copil, Jupiter ne asigură de ambele, şi de copil, şi de condiţie medicală bună.

Şi dacă sănătatea nu este atât de bună, pentru că Saturn despre care vom vorbi imediat, prin tranzitul sau pe cea mai joasă casa astrală,  vă vitregeşte uneori de energie, Jupiter în Berbec vine cu soluţii bune, diagnostice corecte, medici buni.

Ca şi anul trecut, Saturn se află în Vărsător, dar şi pe a patra casă astrală şi va mai rămâne pe aceste sector până pe 7 martie 2023. În Horoscopul lui 2021 am descris pe larg ce înseamnă Saturn în Vărsător, deci nu o voi mai face acum, dar revin asupra subiectului pentru a reaminti că este un tranzit mai special, pe care nu toţi îl înţeleg sau îi traduc corect mesajul. Saturn este o planetă care de obicei agreează casele mai înalte şi de acolo ajută cel mai bine. Pe genul acesta de frecvenţă, însă, el are rolul de a încetini foarte multe procese ale vieţii voastre în care nu vă implicaţi pe voi, ci doar ambiţia voastră. Saturn pe casa casei şi a familiei, este bun pentru a vă asuma responsabilităţi de familie sau legate de exemplu de construcţia unei case, ci nu de a concura pentru posturi înalte de mare responsabilitate, ori a vă asuma roluri colective de mare anvergură. În cazul în care mergeţi pe cea din urmă variantă, este posibil să întâmpinaţi piedici sau chiar să picaţi din funcţii, acolo unde strategia nu a fost făcută corect, iar voi aţi sărit etape importante ale promovării voastre. Cum s-ar spune, încă un an şi trei luni, a merge „mai pe burtă”, poate fi net în avantajul vostru. Va fi timp apoi să faceţi ce v-aţi propus. Mersul pe burtă îl pot practica şi Scorpionii care ocupă deja funcţii mari, dar care vor face cumva să îşi salveze prestigiul şi autoritatea, prin acţiuni mai blânde, ca până în decembrie 2020, când Saturn a început acest parcurs. Este mai degrabă vorba despre cei care vă aflaţi într-o ierarhie a unei companii private, de stat, minister sau organizatie, institut, etc.

2022 este excelent însă pentru Scorpionii independenţi, antreprenoriat şi administrarea unor gospodării private. Interesant este că Saturn pe casa a patra vă poate determina pe unii chiar să renunţaţi de bună voie la funcţii, de dragul unui demers personal, motivând astfel şi acumularea stresului, a oboselii, dar şi manifestând nevoia de schimbare.

Casa a patra este casa casei, a familiei, a maternităţii, a mamei, a metabolismului şi a Sinelui. În afară că puteţi da vina pe Saturn, care vă trage în jos, practic,  de faptul că sunteţi mai obosiţi sau mai lipsiţi de energie ca altădată, acolo pot fi şi cauze metabolice, de sănătate care merită investigate, lipsa unor minerale, oase slabe, anemii etc.

În rest, orice acţiune sau eveniment de familie, ce vă pune în faţa asumării responsabilităţii trebuie analizat cu răbdare, pentru a nu greşi, pentru a ajuta la timp un părinte, a lua decizia de a vă muta într-o casă mai potrivită pentru voi sau familia voastră, dacă nu aţi făcut asta deja în 2021 atunci când l-aţi avut pe Jupiter.
Deşi casa copiilor şi a sănătăţii este bună, unele gravide Scorpion pot sta mai mult la pat, în funcşie de condiţia sarcinii. Tot Saturn vă sechestrează şi încurcă planurile profesionale , ca să ştiţi că ambiţiile voastre nu au fost blocate de ghinion, ci de acest astru ce temporizează viaţa altfel decât ştiţi voi.

Mai multă linişte, înseamnă mai multă introspecţie, iar cei care nu se vor lupta în 2022 cu morile de vânt , pot descoperi comori nebănuite, într-un an presupus mai dificil, karmic şi cu un Saturn ce atârnă de picioare.

Ceva cheltuieli în 2022, dar nu e rău pentru că asta înseamnă că aveţi de unde. Totuşi fiind vorba despre Lilith sau Luna neagră pe casa a opta a banilor în comun cu cineva, nu sunt benefie sumele sau proprietăţile tranferate pe numele vostru până la 14 aprilie. Tot până atunci, evitaţi procesele în care solicitaţi diverse despăguniri. Lilith mai mult pierde. Ar fi mai bine să vă achitaţi anumite datorii. Asta o spune şi anul karmic. De aceea spuneam că nu e prea bine să vă asociaţi doar de dragul de a face bani împreună cu cineva, cu atât mai grav, atunci , când ideea vă aparţine şi solicitaţi capital din partea altcuiva. Tot până e 14 aprilie aveţi grijă la accidente sau amenzi, nu doar de circulaţie. Este bine să căutaţi ce datorii mai aveţi pe la Stat, ca să evitaţi penalizările. Aproape tot anul este sensibil din punct de vedere financiar, mai ales pentru acei Scorpioni cărora , iată, Saturn le aduce responsabilităţi noi sau proiecte de casă care manâncă toate economiile. Ceva îmi spune că merită efortul , doar să calculaţi mai bine şi să nu aruncaţi banii pe fereastră penntru ceva ce nu merită, căci Lilith în Gemeni este ademenitoare în acest sens. Din păcate, tot aici, undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni. Retrogradarea acestei planete, m-a făcut să spun că este bin eca o amendă sau o taxa să fie platită la timp, să nu vină apoi din urmă cu penalizări.

2022 nu este bun nici pentru partaje, nici penru despăgubiri,  nici pentru a sta la masa succesorală cu rudele. Ce nu este favorabil, trebuie amânat, pentru că altfel, vă consuma toţi nervii.

După 14 aprilie Lilith va intra în Rac, iar pentru voi Racul este pe casa străinătăţii, a facultăţii şi a spiritualităţii. Lilith va rămâne aici până pe 8 ianuarie 2023 şi mai poate supăra atunci când un Scorpion îşi viziteaza rudele din străinătate sau cheamă pe cineva în vizită. Unii vor alege să se întoarcă în ţară, dar trebuie să ştiţi cu ce energii vă confruntaţi. În timp ce Lilith în Rac pe casa străinătăţii unde vă aflaţi stă nouă luni şi este o perioadă ciudată, doar pentru că sunteţi acolo, Saturn trage de voi să vă întoarceţi din cauza nevoii de a rezolva probleme de familie sau administrative, însă este bine să analizaţi în funcţie de viitorul vostru, nu doar de momentul prezent sau bazându-vă pe un disconfort temporar, ca să nu regretaţi mai târziu.

După 14 aprilie, recomand Scorpionilor să călătorească în afara graniţelor doar cu pachete asigurate, chiar dacă asta presupune să plăteasă o asigurare  de călătorie în plus. Mai ales dacă sunteţi plimbăreţi, nu vă faceţi griji, fiţi doar prevăzători.

Lilith pe casa a noua ridică piedici şi pentru cei care îşi fac planuri să plece la studii în străinătate şi chiar dacă totul este perfect în privinţa studiilor, riscă să nu se adapteze. Nu aş alege 2022 pentru un examen de specialitate, decât daca e programat astfel şi nu poate fi amânat. Ori îl susţineţi până pe 14 aprilie ori după 8 ianuarie 2023. La fel se pune problema şi pentru cei care anul acesta se înscriu la facultate. Lilith în Rac afectează relaţie cu Sinele şi riscul este de a nu face chimie cu ce aţi ales, nu la propriu, doar la figurat. Racul este cel care face un pas înainte, doi înapoi, iar Lilith face patru paşi înapoi, aşa că fiţi precauţi în privinţa abandonului universitar, chiar şi datorită maternităţii.

Nu în ultimul rând dacă în 2022 vreţi să daţi vina pe ceva, daţi vina pe planete şi pe Horoscopul acesta, dar nu vă certaţi cu Dumnezeu! Aveţi multe sectoare bune şi un îndrăgostit sau cineva care va avea un copil, sincer, nici nu mai vede în dreapta şi în stânga, poate mânca hamsii şi la Neptun, nu neapărat fructe de mare pe Coasta de Azur. Se pare că anul acesta nu doar descarcaţi karmic, ci vi se taie şi conexiunile toxice, pentru a vă ocupa mai mult de voi şi de sufletul vostru.

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022