https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Rac

21 IUN-22 IUL
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/cancer.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

Horoscopul anului trecut pentru zodia Rac a reprezentat o provocare pentru mine, deoarece tranzitele pe zodii de aer, Destinul, Saturn, deveneau incomode pentru voi şi cu toate că ieşirea din zona de confort reprezenta unica şansă de valorificare a potenţialului şi de ridicare la următorul nivel de evoluţie, ştiindu-vă refractari la schimbare, m-am temut că v-am vitregit de un Horoscop simpatic cu veşti îmbucurătoare, cu atât mai mult cu cât v-am obişnuit să livrez acest cadou în preajma Crăciunului. Chiar dacă voi continua şi în acest an să evoc efectele aceluiaşi Saturn, care mai are de lucrat la voi şi soarta voastră, până pe 7 martie 2023, când va desăvârşi întreg procesul de transformare, pe care trebuie să vi-l asumaţi fără întârziere, am să încep totuşi cu vestea bună legată de faptul că ce a fost mai greu, a trecut.

Aş îndrăzni totuşi să adaug, că exista o categorie de Raci care nici acum nu au conştientizat necesitatea unor modificări de traiectorie , intersecţii fireşti pe drumurile vieţii ce îi pun în faţa unor alegeri serioase, tocmai având ca scop continuarea călătoriei pentru care au venit pe Pamânt. Din acest motiv, pot afirma că procesul nu este încheiat şi mai poate ridica surprize pentru mulţi, dar rostul meu aici este să vă readuc aminte că voi deţineţi cel mai perfecţionat sistem de autoghidare, Racul definindu-se prin verbul „a simţi”, aşa încât doar alfabetul semnelor astrale, divine, trebuie să învăţaţi a-l decodifica.

Mulţi se tem de influenţa lui Saturn pe casa a opta, ce pentru voi înseamnă segmentul morţii şi al renaşterii. Am povestit pe larg anul trecut ce înseamnă Saturn în Vărsător şi nu am să mai insist acum. Ne interesează însă şi anul acesta când şi dacă sunteţi pregătiţi să acceptaţi condiţii noi de viaţă, transformări, redefiniri ale mentalităţilor învechite, deblocarea unor ataşamente vechi şi păguboase, stoparea unor travalii inutile ce vă ţin prizonieri ai unor obiceiuri ce nu mai au nici sens, şi nici satisfacţie nu mai primiţi, investirea unor bani, mai degrabă, decât risipirea lor fără o perspectivă, doar pentru că răsfăţul vă ţine de cald. Este un moment crucial, nu pentru toţi, pentru că sunt Raci al căror nivel este foarte departe şi această casă astrală pe mulţi îi conduce către investigaţii astrale deosebite, dar pentru cei care nu mai pot, nu mai vor, nu mai văd încotro,  a venit momentul să scuturaţi pătura groasă a fricilor, precum şi a neîncrederii.

Nu există tranzit Saturnian din care să nu avem de învăţat, aşa încât atunci când e greu, decupaţi o secundă din miile pe care le petreceţi gândindu-vă la toate aceste procese de neînţeles şi întrebaţi-vă, oare ce vrea Universul de la voi, tocmai de la cei a căror zodie guvernează Sufletul venit la a cine ştie a câta reîncarnare. Universul nu vă vrea închişi într-o carapace sigură a unei protecţii efemere, ci vă vrea dinamici, iar dacă refuzaţi schimbarea, riscaţi să pierdeţi ceva sau pe cineva al cărui drum se separă de al vostru, ca preţ firesc al refuzului de a nu fi dat voi din oficiu un obicei vechi pe unul nou. Chiar şi în cazul unei pierderi, trebuie să ştiţi că tot scenariul a fost gândit şi socotit atent, tocmai pentru ca urmatorii paşi să ii faceţi în direcţia bună.

Un an şi trei luni de aici înainte, schimbările pot viza orice, de la schimbare de orientare profesională, la trecerea de la stadiu de salariat al unui patron sau al unei companii de stat, la antreprenoriat, schimbarea domiciliului, ţării de reşedinţă, vânzarea sau cumpărarea unor acţiuni, proprietăţi, despărţiri acolo unde ştiţi deja că acest lucru este iminent, împărţirea unor bunuri comune, schimbarea unor strategii de management care să vă ajute să treceţi o perioadă de criză. Nu vă sacrificaţi voi, a fi antreprenor uneori presupune doar să gândiţi, iar schimbarea voastră este valabilă şi firească şi pentru cei din jurul vostru. Aşadar, nu trageţi calul mort de picior! Schimbare înseamnă şi lărgirea orizontului, a viziunii, a trecerii voastre prin filtrul evoluţiei spirituale, iar aici începe să vă fie mai uşor, pentru că exact asta cere casa a opta de la voi. Să nu uitaţi de unde aţi venit şi unde vă întoarceţi. Comunicarea cu lumea de dincolo, evident, devine posibilă, atunci când cineva apropiat o rudă sau un prieten se află dincolo de această graniţă, iar voi nici că puteţi demonstra, dar nici că puteţi ignora mesajele subtile. Inclinarea voastră către extrasenzorial vă poartă către tot felul de practici ce stârnesc curiozităţi noi, incitante, pasionale chiar.

Ocupând  totuşi  o casă financiară şi rămânând singur, fără Jupiter, ce în 2021 v-a asigurat financiar cu multă generozitate, trebuie să fiţi mereu atenţi la calcule şi nu doar să vă multumiţi cu un câştig imediat , ci să calculaţi impactul profitabilităţii în viitor a oricărei dintre acţiunile voastre. Nu aruncaţi în dreapta şi în stânga, ci din contră, este momentul unor economii sau cel mult al unor investiţii serioase. Uneori Saturn blochează bani, îi întârzie, vă tot faceţi socoteli pe bani care trebuie să vină şi nu mai vin. Posibil să trebuiască să faceţi puţin efort şi pentru asta, dar timpul pierdut cu aşteptarea este şi un timp bun pentru a gândi mai teluric. Oare ce veţi face cu acei bani în momentul în care îi veţi deţine? Îi ţineţi de pensie sau plecaţi în lumea largă?

Transformările presupun ceva consum de energie, în continuare, iar vestea bună este că Destinul vostru a părăsit casa a douăsprezecea a încercărilor grele, a bolilor , a duşmanilor sau a penitenţei, exact pe 23 decembrie 2021. Este posibil să mai aveţi mult timp inerţia oboselii, extenuării, dezamăgirilor, traumelor şi a consumului dat de tranzitul care tocmai a luat sfârşit. Să nu uitaţi că poate tocmai ceea ce v-a încercat din vara lui 2020, v-a făcut acum mai determinaţi ca oricând să fi urcat în această ambarcaţiune care vă poartă către un necunoscut promiţător. Poate că toate acestea nici nu au existat în realitate, ci doar au completat tabloul ieşirii voastre dintr-un peisaj şi apoi, intrării într-un altul nou, nefamiliar, dar dacă este acolo, înseamnă că existenţa voastră rescrisă ridică toate premizele pentru a-i acorda interesul cuvenit.

Casa a douăsprezecea mai sus descrisă mai poartă cu sine pentru cei care s-au confruntat cu probleme mai serioase , care nu pot fi depăşite prea uşor, două codiţe la care trebuie să fiţi atenţi in 2022. Una este Lilith sau Luna neagră, care deja parcurge acel traseu prin zodia Gemeni din 18 iulie 2021 şi o mai face până la 14 aprilie 2022. Este cea care se joacă mult cu gândurile voastre , cu secretele şi ce ascundeţi de ceilalţi, subconştientul vostru, uneori nu vă lasă să dormiţi, alteori vă preocupaţi cu probleme false, poate vă puneţi diagnostice false şi vă rătăciţi prin tot felul de soluţii sterile, care a doua zi, nu mai rămân în memorie.

Aceste patru luni cu Lilith, cireaşa de pe tort, cea care vă pune să vă confruntaţi cu vulnerabilităţile voastre, dar şi faptul că, la ceva timp după plecarea ei, anul acesta datorită retrogradării, Marte rămâne destul de mult, tot în Gemeni, tot pe această casă astrologică sensibilă, mă face să vă spun cu foarte multă seriozitate, că problemele cu care vă confruntaţi , fie ele boli, conflicte, trădări, datorii, orice ţine de justiţie, nu trebuie amânate, ci soluţionate la timp. Atât Lilith , cât şi Marte viciază foarte tare informaţiile primite, astfel că totul poate lua forma erorilor medicale, minciunilor, puteţi fi victimele unor denigrări, iar voi să nu aflaţi asta decât târziu. Aşadar informaţi-vă, puneţi aceeaşi întrebare la şapte oameni, şapte medici, şapte avocaţi sau şapte preoţi, până ce înţelegeţi cu ce vă confruntaţi. A ignora, poate însemna a genera mai târziu o situaţie şi mai gravă, iar Marte poate aduce astfel între 21 august 2022 şi 25 martie 2023, iată cât de mult stă în Gemeni, de exemplu riscul unei intervenţii chirurgicale, unde ceva simplu putea fi tratat la timp, fără probleme. Gemenii guvernează aparatul respirator, toracele, aparatul locomotor, dar ştiţi cât de mulţi oameni au rămas cu sechele pulmonare în urma covidului, aşa că feriţi-vă să fiţi voi aceia, citind  acest Horoscop. Gemenii guvernează şi sistemul nervos, iar ce care aţi suferit traume şi nu le-aţi vindecat, pot aparea sechele de tip „post-traumatic stress disorder”, anxietate, etc. Marte va fi retrograd între 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023, dar nu recomand deloc intervenţii chirurgicale în acest răstimp, decât dacă sunt urgenţe. Altfel, alegeţi, dacă aveţi largheţea, să operaţi după ce Marte nu mai este retrograd, adică dupa 13 ianuarie 2023.

Încă o precizare scurtă, pentru cei care se simt vizaţi, nu rămâneţi în preajma persoanelor violente şi nu vă încăpăţânaţi pe subiecte ce pot aduce în viaţa voastră duşmănii ce pot dura, până vă decideţi , iată, să shimbaţi radical.

După nouă zile de posibil coşmar, pentru că aşa face Lililth pe grad anaretic Gemeni, pe 14 aprilie părăseşte segmentul obscur al ultimei case, veţi răsufla uşuraţi în privinţa unei chestiuni anume, care vă stresa fantastic, acel stres parcă dispare şi nu se mai vede, unii vă veţi da seama că aţi consumat multă energie exagerând cu tot felul de prăpăstii, iar asta nu arată decât caracterul jucăuş-malefic al lui Lilith ce uneori ia minţile oamenilor. Ieşind din Gemeni va trece în Rac, zodia voastră până pe 8 ianuarie 2023. O să mă întrebaţi: şi ce am rezolvat cu asta? Am scăpat de una şi am dat de alta. Da, numai ca Lilith pe prima casă nu mai este atât de înşelătoare cum este pe ultima. Nu veţi mai bâjbâi enervant învârtindu-vă în cerc, crezând că de fapt mergeţi înainte şi nu îşi mai bate nimeni joc de liniştea voastră. Cu Lilith în Rac va trebui să fiţi doar atenţi la gafe, fluctuaţii de personalitate, accese de furie, dezbrăcări de caracter, ispite, tentaţii, încercări nereuşite de schimbare de look, vulgaritate, sesibilităţi, plâns, sinusoide emoţionale resimţite acut şi de cei din jur, treceri bruşte dintr-o extremă în alta la nervi şi împotriviri în ciuda tuturor evidenţelor de a face ce trebuie. Mamelor, nu arătaţi copiilor toată furia voastră, e a voastră şi chiar dacă copiii uneori vă obosesc sau nu vă ascultă, mai bine căutaţi soluţii să delegaţi responsabilităţile şi să vă trageţi sufletul.

Preocupările de familie pot exista, iar uneori Lilith scade vibraţia, lumea se ceartă cu familia. Alteori femeile nu reuşesc să accepte o sarcină, poate nici bărbaţii. Lilith în Rac astupă gura Vocii Interioare, vă mănâncă energia bună, vă încărcaţi mai mult cu problemele altora, dar se îndepărtează cu rugăciune.

Pentru cei ce se regăsesc în situaţia unor încercări de tip conjugal, trebuie să aveţi în vedere, mai ales cei derutaţi, că pe casa căsătoriei este Venus, micul noroc între 6 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022, care vrea să vă ajute în sensul în care aveţi nevoie de el pentru împăcări, iertări, lămuriri, reconcilieri. Tocmai retrogradarea lui Venus, motivul pentru care stă atât de mult în Capricorn, între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022 creează efectul de reset al unor probleme ce nu fuseseră spuse sau aşezate propice în contextul conjugal mai sus amintit. Profitaţi de prezenţa lui Venus în această perioadă şi, deşi va fi însoţită o perioadă, braţ la braţ de certăreţul Marte, eu zic că aşi în mânecă găsiţi.
Şi pentru că este un an al schimbării şi al felulul în care trebuie să vă acordaţi mai multă atenţie, traversând poate chiar segmente ale unor plăţi ale propriei ignoranţe, mai vechi, voi aveţi una dintre cele mai frumoase poziţii jupiteriene între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi apoi 29 octombrie-20 decembrie 2022. Este vorba despre revenirea după o scurtă aventură din 2021 a lui Jupiter în Peşti, dar care aflandu-se într-un dublu domiciliu, cel al Peştilor, cât şi cel al casei Sagetătorului, pot spune că numai cine nu va dori să ajungă departe , atât la propriu cât şi la figurat, nu va ajunge. Este exact ceea ce aveaţi nevoie, să depăşiţi cu succes şi cu satisfacţie, toate provocările ce se ridică pentru voi la orizont. Bunăoară, dincolo de faptul că voi sunteţi proprii voştri ghizi, atunci când nu lăsaţi emoţiile să vă inunde complet raţiunea, aveţi acum o călăuză nepreţuită a unui Jupiter care deja este cea mai bună dintre planete, în Peşti unde capătă influenţa unui vindecător şi făuritor de har, a înţeleptului ce acceptă şi îşi atrage smerit protecţia divină. Dincolo de faptul că este o perioadă excelentă pentru a călători, aş spune că în ţară poate aveţi multe pe cap, dar când veţi trece graniţa, veţi fi uitat de toate şi vă veţi întoarce vindecaţi. Puteţi călători de plăcere, dar puteţi face şi călătorii iniţiatice, revelatoare, în locuri sacre, unde rugându-vă sau punându-vă o dorinţă, veţi primi negreşit răspuns la ceea ce nu mai speraţi. Acest Jupiter în Peşti astfel, aduce vindecare prin rugăciune, dar generează şi înlesneşte soluţii rare, ce întăresc credinţa, căci totul capătă sensuri ce sfidează logica. Iată ce atu aveţi acest an! Tranzitul este bun şi pentru cei ce acum descoperă sensul spiritualităţii, care vor să înveţe sau vor să scrie sau să publice lucrări esenţiale ale vieţii lor. Este un an bun pentru cei care vor să urmeze studii superioare sau pentru cei care au teamă de examene grele de specialitate, deşi ştiu clar că acela este scopul vieţii lor. Jupiter în Peşti se armonizează perfect cu Racul , ambele zodii de apă, deci orice problemă există, cel puţin acum, în aceste 7 luni, priviţi încrezători la căile de rezolvare a tuturor problemelor. Şi pentru că amintisem de probleme medicale, sigur că uneori soluţii sunt şi în afara graniţelor ţării, pentru cei care pot ajunge sau pot comunica prin corespondenţă.

Este o epocă unică a marilor idealuri, a nevoii de depăşire a limitelor. Sigur, poate pentru un om de rând aceste cuvinte sunt mari, dar şi un om de rând are visele lui. Poate visează să işi vadă copiii la casele lor. Simplu, dar aşa va fi.  Sau poate va cununa pe cineva în biserică şi asta îl va bucura. E loc pentru toată lumea, de tot rangul.

În perioada în care Jupiter nu stă în Peşti, îl vom găsi între 10 mai -29 octombrie, în Berbec, care pentru voi reprezintă, casa elevată a carierei, rolului socio-profesional, dar şi a emblemelor ce vă reprezintă activitatea. Perfect pentru un nou început şi nu numai. Jupiter în Berbec primeneşte multe, o ia voios de la zero, poate pe alte meleaguri, poate o funcţie nouă, poate un brand nou, poate vorbim despre o nouă misiune, poate un leadership, Jupiter în Berbec este Căpitanul, Luptătorul, Făuritorul, Inovatorul, Curajosul. Este momentul cel mai bun să lucraţi cu autorităţile şi să obţineţi de la ei ce aveţi nevoie, autorizaţii, cetăţenii, drept de liberă practică. Pentru o scurtă perioadă de timp puteti fi victorioşi si faimoşi, în sport, arta, scenă, tv, concursuri, puteţi fi promovaţi şi numele vostru va fi pe buzele tuturor, în sensul bun. Tatăl sau capul familiei voastre poate pleca din ţară, iar voi veţi urma aceeaşi rută. Ori tatăl va ajută în anumite demersuri ori vă transfera munca sa de o viaţă, dacă şi destinul vostru se pretează la aşa ceva. Jupiter revine în Bebec şi în 2023, deci poate fi un proiect cu două faze sau stadii.

Şi pentru că vorbeam de Destin, am menţionat la începutul Horoscopului că avem vestea bună a faptului că acest Nod Nord iese pe 23 decembrie 2021 din casă grea, dar nu v-am spus şi ce urmează. Ei bine, Destinul de aici înainte vă va răsfăţa mai mult şi vă va oferi şansa până pe 12 iulie 2023 în trazitul său prin zodia Taur, zodie compatibilă cu Racul, să experimentaţi o etapă revelatoare din punct de vedere al prieteniei, ajutorului oferit sau primit, al descoperirii unor noi hobby-uri, al afilierii voastre la grupuri noi de oameni ce împartăşesc aceleaşi idealuri cu ale voastre, al afirmării voastre în plan social şi profesional cu ajutorul unor proiecte şi programe, al independenţei profesionale manifestată prin abilităţi personale, idei şi direcţii originale. Puteţi descoperi oameni interesanţi, puteţi să deveniţi membri în grupuri, să intraţi într-o echipă, vă puteţi face prieteni şi mai ales pentru că tranzitul este prin Taur, vorbim de relaţii durabile, stabile, de nădejde. Puteţi călători la invitaţia prietenilor sau nu neapărat, dar puteţi descoperi locuri noi, popoare noi pentru voi, vă preocupaţi de studiul comportamentului uman mai mult decât până acum fie pentru că scrieţi, fie pentru că învăţaţi despre asta. Dacă alegeţi să plecaţi vă veţi adapta uşor la stilul noii comunităţi şi oricum vă ajută şi Jupiter de pe casa străinătăţii să fiţi asimilaţi natural.

Când Destinul trece pe casa prietenilor, un prieten vă poate schimba viaţa şi ar fi dificil să stau să enumar în ce mod. Doar voi spune să nu ignoraţi mesajele, invitaţiile prietenilor şi să nu uitaţi să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie de el.
Destinul realizează câteva aspecte notabile în sensul acesta. In februarie şi început de martie Pluton este cel care forţează în sens pozitiv schimbări de direcţie, apoi imprevizibilul apare în iulie şi august prin conjuncţia Destinului cu Uranus, aflat şi el tot pe casa astrală prezentată mai sus. Uranus va avea un careu epicentru între 2 şi 12 octombrie 2022 cu Saturn, cel care pe harta voastră se aşează pe casa transformărilor majore. De aceea spuneam că 2022 poate avea multe surprize, schimbări de sens pe care acum poate nici nu le bănuiţi. Ce pot spune, este că oamenii mereu găsesc explicaţii la schimbările prin care trec, însă ce face Destinul de numeşte predestinare. Intr-un fel sau altul, sunteţi aduşi cumva unde trebuie, când trebuie. Cum, în ce fel, Doamne-Doamne ştie.

Dacă Destinul stă pe casa prietenilor, Karma stă pe casa iubirii şi a copiilor, în Scorpion şi mai întoarce în viaţa voastră ce nu aţi facut bine sau corect sau chiar apar oameni în persoana iubitului, iubitei sau copilului vostru, că mai mult de unul într-un an, poate nu faceţi, decât gemeni, ce reprezintă pentru voi relaţii karmice din vieţi anterioare. Karma aduce puţin travaliu pe acest segment, dar ceasul astral nu poate fi oprit.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare pe această axa a iubirii şi prieteniei, au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Surprindeţi-l voi pe 2022, îndrăznind, nu-l lăsaţi pe el să vă surprindă. Musafirul nepoftit nu este cea mai bună companie.

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022