https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Pești

19 FEB-20 MAR
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/pisces.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

Anul 2022 vă va distribui fără ezitare în rolul „Peştisorului de aur”, pentru că voi veţi fi cei care prindeţi mingea de foc Jupiter şi tot voi, aruncând-o înapoi lumii, tragem speranţa să ieşim cu toţii din apa tulbure în care ne-am scufundat de doi ani încoace.

Dragi „Peştisori de aur”, dincolo de rolul acesta colosal, de care nu neapărat veţi fi conştienţi, aveţi şi voi o viaţă şi de aceea ne vom ocupa acum.

Tranzitul  lui Jupiter, marele benefic, pe zodia voastră are loc între  29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi apoi 29 octombrie -20 decembrie 2022 şi reprezintă cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat în ultimii 12 ani. Şi în 2021 a mai fost o mică incursiune a aceluiaşi Jupiter în viaţa voastră între 13 mai şi 28 iulie, dar poate a fost prea de scurtă durată să realizaţi ce să faceţi cu acea şansă. Este bine însă să rememoraţi etapa de atunci, pentru că amănunte esenţiale s-ar fi putut petrece, iar voi aveţi nevoie de o viziune completă asupra întregului tablou.

Sunt convinsă că am explicat şi anul trecut ce aduce acest benefic în viaţa voastră, pe care eu îl văd ca pe trofeul de la linia de finish a unui traseu anevoios şi e care sunt convinsă că îl meritaţi. Peştii ocupă pentru voi prima casă astrologică şi aici este sectorul vieţii personale, a imaginii, a corpului fizic, a manierei voastre de exprimare , iar Jupiter va aduce bogăţie şi expansiune. Singurul lucru la care trebuie să fiţi atenţi este să nu vă îngrăşaţi şi să nu exageraţi cu lucrurile bune, dar care vă fac rău. Este foarte important curajul şi urmarea instictului de eliberare, căci pe casa a douăsprezecea încă pândeşte Saturn şi mulţi dintre voi sunteţi captivi fără capacitatea de a vă desprinde de „călăii” voştri, de o serie de situaţii, fie ele în plan personal, fie profesional, financiar, familial etc, ce vă fac prizonierii unor celule, care însă culmea, au uşile deschise.

Jupiter este wild card-ul vostru pe care acum trebuie să îl folosiţi. Dincolo de expansiunea firească caracteristică lui Jupiter, trebuie să ştiţi că această planetă este vechiul vostru guvernator şi în această postură se simte perfect. Jupiter în Peşti este nimic altceva decât  vasul ce pleca în necunoscut pe mările sau oceanele învolburate, apărat de Dumnezeu pentru a nu cădea pradă naufragiilor şi piraţilor, navigat de suflete cu instincte puternice, în căutarea lumilor noi. Mânaţi de instinct, precum Christofor Columb, aventuraţi-vă într-un presupus necunoscut şi chiar dacă vă e frică, stagnarea într-un blocaj ce credeţi că vă dă o oarecare siguranţă, e mai de temut decât ce se ascunde în spatele unui orizont momentan incert.

Cinstit ar fi, căci Jupiter guvernează şi Săgetătorul, iar adevărul este cel mai de preţ, să vă eliberaţi mai întâi de situaţiile păguboase, ci nu să plecaţi să cercetaţi terenul cu funia legată la un capăt de picior, iar celălalt capăt de un stâlp plantat pe aria îngustă pe care vă aflaţi acum. Nodul funiei este foarte slab, iar voi doar trebuie să deschideţi ochii.

2022 vine în antiteză atât cu premizele unor blocaje, dar şi soluţii la aceste blocaje. Orice este posibil, iar dacă aveţi curajul să ieşiţi dintr-o relaţie, veţi cunoaşte o altă persoană cu care veţi merge la drum lung de aici înainte. Dacă simţiţi altceva decât profesaţi sau dacă aveţi abilităţi sau talente rare, folosiţi-le acum. Căutaţi ocupaţii care să vă satisfacă şi în care să puteţi simţi că sunteţi de folos. Dacă aţi fost nedreptăţiţi, vi se va face dreptate. Dacă preţul eliberării voastre este material, va trebui să găsiţi puterea de a renunţa pentru a merge mai departe. Dacă nu vă regăsiţi într-un loc, casă, oraş, ţară, mutaţi-vă. Descoperiţi-vă, exprimaţi-vă, îndrăgostiţi-vă, găsiţi-vă locul!

Jupiter în Peşti aduce cu sine puterea mântuirii sub o formă sau alta, are ceva mistic în tranzitul său şi vă ajută să vă vindecaţi de răni vechi, să aduceţi la suprafaţă puteri nebănuite, de intuiţie, inspiraţie, vindecare, salvare, iertare, rugăciune, clarviziune sau mediumnitate. Peştii credincioşi au un atu în plus în 2022, pentru că văd dincolo de o perdea. Ateii ar putea şi ei avea revelaţii, care să îi faca acum să vadă totul în altă lumină. Restul, bazaţi-vă pe norocul providenţial.

În plan personal Jupiter aduce iubire, copii, motive de satisfacţie din realizări. In plan fizic aduce vindecare, recuperare, formă fizică, o viaţă mai sănătoasă şi vă ajută să scapaţi de obiceiuri toxice. În planul exprimării, vă face curaj şi vă pune în faţa unor oportunităţi rare, pe care nu le puteţi rata. Deveniţi foarte vizibili şi apreciaţi de toată lumea. Imaginea voastră se îmbunătăşeşte şi o spun şi pentru Peştii care joacă de mulţi ani rolul lui Malkovich din Dr. Jekyll and Mr. Hyde. In 2022 Dr. Jekyll este mult mai prezent.

Ce-i cu penitenţa asta? Ei bine, însăşi zodia Peşti este cea care defineşte penitenţa în general, iar tranzitul lui Saturn pe casa Peştilor vă blochează din 2020 încoace şi o va mai face până pe 7 martie 2023, dacă nu înţelegeţi de la mine că sunt căi de sublimare ce vă pot ajuta anul acesta, iar graţie lui Jupiter să lăsaţi în spate tot ce v-a înfrânat.

Am descris şi anul trecut ce înseamnă Saturn pe casa a douăsprezecea în zodia Vărsător şi nu o voi mai face acum cu lux de amănunte. Dar este casă karmică şi dincolo de anumite plăţi karmice, fireşti, ce pot ţine de probleme medicale, duşmani, încercări diverse, suferinţe, singurătate, condamnări, există manevre pe care le puteţi face voi. Căutaţi să vă însărcinaţi pe voi înşivă cu descoperirea unui domeniu nou, care vă place, dar nu orice, ci ceea ce este conectat la misiunea voastră de viaţă. Ajutaţi pe cei aflaţi în suferinţă, dar faceţi asta organizat, nu dezlânat,  epuizând timp necesar vouă, altfel nu aţi înteles nimic din ceea ce presupune nevoia de eliberare. Faceţi-vă timp pentru un copil, iar stând acasă în concediu de maternitate, e sublimant pentru Saturn pe ultima casă. În timpul acesta regăsiţi-vă, de asemenea! Faceţi efortul de a scăpa de somnifere, alcool, tutun, droguri, pastile antidepresive, acolo unde este cazul, evident, sub supravegherea psihiatrului, căci sunt multe situaţii de suferinţă non-patologică pentru care aţi luat pilule fără rost. Divorţaţi sau puneţi capăt oricărei relaţii toxice dacă deja aveţi date în acest sens. Frica, puterea de iertare, mila faţă de călău, comoditatea nu sunt scuzabile, dacă vouă nu vă este bine. Organizaţi-vă programul în aşa fel, încât să aveţi timp de voi, să nu mai staţi ore întregi la serviciu. Cereţi program de 8 ore sau schimbaţi jobul. Rezolvaţi o problemă financiară care vă atârnă de gât, de exemplu să munciţi voi şi să achitaţi credite sau rate pentru fraţi care nu vor să muncească sau care îşi ţin nevestele acasă casnice sau care joacă rolul ghinioniştilor. Sunt mii de exemple de penitenţă financiară aberantă, dar nu pot da decât unul. Vă puteţi pensiona ca limită de vârstă sau pentru că aveţi vechime, poate pentru a avea mai mult timp pentru voi, sănătate, cărţi sau călătorii. Scoateţi la vânzare proprietăţi pe care le ţineţi degeaba, care vă fac mai multă pagubă, timp în care voi, poate plecaţi şi stabiliţi în altă ţară plătiţi chirii scumpe. În altă ordine de idei, dacă tot aţi plecat, scăpaţi de tiparul păgubos al ideii de a strânge bani pentru o casă în România pe care o vreţi la bătrâneţe, dar în care nu veţi sta practic niciodată. Dacă cineva v-a păgubit, încercaţi să obţineţi dovezi şi acţionaţi-l în instanţă. Hoţul nepedepsit, va găsi şi alte victime. Bunătatea nu a fost mereu biletul de intrare în Rai în tribuna oficială. Pe lumea asta totul este cu două tăişuri.

Saturn este pe casa bolilor grele sau cronice. Suntem într-o Pandemie, iar voi nu trebuie să lăsaţi o boală uşoară să capete forma unei boli grele.  Dincolo de Pandemie, această casă astrală poate fi complicată pentru cei care suferă de boli mai severe, dar scăpaţi de tranzit în martie 2023, iar în ceea ce îl priveşte pe 2022 şi pe Jupiter în Peşti, vă întăreşte corpul şi vă dă harul de autovindecare prin credinţă şi voinţă.
Iar dacă problema voastră a fost singurătatea, serios, a gasit Christofor Columb America, nu găsiţi voi un suflet? Aţi scos piciorul din funie?

Există Peşti pe care nu îi încurcă tranzitul acestui Saturn. Femeile aflate în concediu de maternitate, pensionarii, misionarii, medicii, rezidenţii, expaţii, cercetătorii, preoţi, călugări, cei care se angajează în penitenciare prin concurs, cei care se angajează în servicii secrete, detectivii, cei care au căutări spirituale, cei care scriu, compun, pictează etc.

Nu aş călători însă până în martie 2023 în ţări cu probleme mari, decât dacă misiunea voastră este trasată de o organizaţie, fundaţie, minister, for diplomatic.

Destinul se mută în 2022 de pe casa casei şi a familiei, pe cea de-a treia casa astrală, compatibilă cu voi, casa comunicării, a abilităţilor manuale, a şcolii, examenelor, predării, contractelor, drumurilor, transporturilor, comerţului, telecomunicaţiilor, fraţilor, surorilor, verilor sau vecinilor. Destinul este în Taur pe acestă casă din 23 decembrie 2021 şi rămâne aici până pe 12 iulie 2023, timp în care segmentele mai sus amintite devin destul de active. Dincolo de orientarea profesională sau problemele fiecărui om în parte, acest tip de Destin se armonizează perfect cu analiza anterioară acestul paragraf, câtă vreme a învăţa ceva nou poate fi calea voastră de eliberare de o ocupaţie searbădă şi fără satisfacţii.

A avea un serviciu este ceva pozitiv, a munci şi a câştiga bani este vital. Logic că e mai bine să munceşti decât să stai acasă, dar mai contează şi ce faci. Sunt oameni care pe scara fericirii lor şi a sistemului de valori perfect descris de zodia Taur, ce găzduieşte acum Nodul Nord, sunt bine, indiferent de ceea ce fac. Dar sunt şi oameni înzestraţi cu alte abilităţi decât actualele cerinţe profesionale , iar aceştia au de făcut acum ceva. Dacă vă lipseşte o diplomă de BAC, deşi aveţi 50 de ani, mergeţi şi finalizaţi liceul, daca sunteţi om bun, vreţi să fiţi primar şi să munciţi pentru sătenii dvs.

Comunitatea şi mediul în care vă aflaţi au puterea să vă determine să acţionaţi în privinţa sectoarelor sus amintite. Trigonul pe care îl realizează Pluton aflat pe casa a unsprezecea a mediului social în care vă aflaţi sau la care aderaţi duce la schimbări de Destin. Trigonul se realizează între 1 februarie şi 6 martie. Tot această casă astrală este traversată de Uranus, o planetă revoluţionară, încă din 2018, dar abia anul acesta în lunile iulie şi august, ciocnindu-se de Destin, poate declanşa transformări obligatorii ce vin chiar peste noapte, din necesităţi diverse.

Este o casă astrală a înscrisurilor şi anul acesta veţi face multe hârtii. Nu vă treziţi în vară că trebuie să faceţi un drum urgent şi nu aveţi paşaport sau nu-l găsiţi. Nu rămâneţi izolaţi doar pentru că nu conştientizaţi până la urmă un banal demers administrativ, nevoia de învăţare a unei limbi străine, nevoia de a lua legatura cu o rudă şi de a cere ajutorul sau de a împărţi cu aceasta responsabilităţi comune de familie, pentru că nu comunicaţi cum trebuie şi nici de la voi nu pleacă informaţie, dar nici nu vine, pentru că nu cereţi. Implicaţi-vă în comunitatea voastră, luaţi legătura cu vecinii şi depăşiţi o problemă supărătoare prin acţiune colectivă, mutaţi-vă dintr-o localitate, dacă nu vă puteţi exprima, învăţa şi profesa optim acolo. Căutaţi ce lipseşte în locul în care vă aflaţi şi deveniţi antreprenori, promovaţi-vă activitatea, cei care sunteţi talentaţi, dar nu ştie nimeni de voi.

Careul Saturn-Uranus din perioada 2 – 12 octombrie, la grad perfect, dar care în realitate se formeaza şi în septembrie, şi octombrie, vă va constânge cu scopul de a schimba ceva. Destinul în Taur se referă la bani întâi de toate, iar scopul vostru este să şi caştigaţi în 2022, nu doar să irosiţi şi să faceţi muncă în folosul comunităţii, considerându-vă permanent prizonieri ai propriei conştiinţe încărcate arificial.

Când Destinul este în Taur, Karma este în Scorpion şi se află pe casa a noua a străinătăţii, universităţii şi spiritualităţii. Sunt Peşti ale căror travalii sunt dincolo de graniţă, iar întalnirea karmica cu anumiţi creditori este de neocolit pentu cei încărcaţi cu astfel de datorii ce nu pot fi demonstrate logic. Este posibil ca din pricina unor probleme de familie sau cele generate de Saturn pe casa izolarii, să nu puteţi călători sau să vă amânaţi anumite examene. Vă dau un exemplu, bunăoară, al unei femei Peşti ce poate duce, graţie lui Jupiter, o sarcină la bun sfârşit, dar care din cauza iminenţei de pierdere de sarcină, va trebui să stea mai mult la pat. Merită sacrificiul.

În ceea ce priveşte planul spiritual, e complicat. Mulţi se tem de harul lor sau de a se aventura pe căi incerte ale desăvârşirii spirituale. Deja când rosteşti cuvântul frică, te limitezi şi scazi vibraţia. Poate nu este pentru toţi, dar de ajutor pentru 2022 este să nu vă limitaţi de doctrine rigide, ci să faceţi ceea ce simţiţi. Nu vă speriaţi de exemplele nefaste ale altora, pentru că alţii nu sunteţi voi. Nu alegeţi drumul duhovnicesc ca să fugiţi de lume, ci doar dacă simţiţi că descoperiţi o nouă lume a sufletului vostru.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare pe această axa a studiilor, drumurilor, comunicării şi explorării au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

În perioada în care Jupiter nu va fi în Peşti, acesta se va regăsi în Berbec, între 10 mai şi 29 octombrie , iar pentru voi este sectorul banilor câştigaţi prin muncă. Fiind mare benefic, asta înseamnă că veţi avea mari beneficii fianciare, începând munca, cei tineri, devenind antreprenori cei care nu mai vor să depindă de un angajator, duce la măriri de salariu pentru cei care fac performanţe şi nu numai, aduce creşteri de nivel de trai pentru cei care pleacă la muncă în străinătate, vine cu bani în plus pentru cei ce îşi fac curaj să creeze, să inoveze, să mai facă ceva pe lânga ocupaţia de bază, umple portofelul celor care scapă de datorii, penitenţe, obligaţii sau cei care vând proprietăţi, cum spuneam mai sus, inutile. Ce pot spune despre acest tranzit simplu, pe care îl veţi mai avea şi în primele cinci luni ale lui 2023? Aduce bani, şansă, noroc, independenţă, dar şi datorită curajului , viziunii, efortului de a ieşi dintr-un cerc vicios al sacrificiului de sine, iar cele două sectoare pe care se plimbă Jupiter în 2021,2022 şi 2023 Peşte/Berbec/Peşte/Berbec demonstrează închiderea unui capitol vechi şi deschiderea unui capitol nou în viaţa voastră, care trece şi pe la casierie.

Lilith sau Luna neagră stă pe casa casei, a familiei, a mamei, a Sinelui, metabolismului şi maternităţii până pe 14 aprilie 2022, iar eu deja am menţionat câte ceva. Poate exista instabilitate pe acest sector, atât ca linişte şi confort în propria casă, poate aduce erori de comunicare cu familie, cu mama, griji, probleme legate de patrmoniu, inclusiv rătăcirea unor acte sau greşeli în acte ce vă pun pe drumuri, disconfort legat de faptul că nu staţi singuri în casă, dificultăţi în finalizarea unor lucrări  domestice, posibil hoţi. Perturbă relaţia cu Sinele , uneori. Unele gravide pot avea probleme, iar ele trebuie să urmeze indicaţiile medicilor. Şi atenţie la alergii sau intoleranţe alimentare, cât şi la consumul unor medicamente ce poate nu vi se mai potrivesc.

Acest sector rămâne vulnerabil cu mici pauze până la anul, deoarece, din păcate, tot aici, undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni. Marte pe casa a patra aduce certuri şi neînţelegeri cu cei cu care locuiţi, dar inclusiv cu vecinii.

După 14 aprilie Lilith va intra în Rac, iar pentru voi Racul se aşează pe casa a cincea a iubirii, a copiilor şi a creativităţii, generând unele fluctuaţii de energie pe acest sector. Este inutil să mai repet faptul că Jupiter vă dă şanse unice anul acesta, dar trebuie să deschideţi larg ochii şi să alegeţi corect. Totuşi, Jupiter vă poate ajuta să vă îndrăgostiţi nebuneşte, dar Lilith în Rac spune că nu neapărat de cine trebuie. Din cauza tranzitelor combinate, cu bune şi rele, îmi este greu să scriu despre şansele de a face un copil anul acesta prin fertilizări si inseminări artifciale. Nu prea pot indica perioade optime, pentru că totul depinde de fiecare în parte. În privinţa copiilor mari, între 14 aprilie 2022 şi 8 ianuarie 2023 cît durează tranzitul Lunii negre, aveţi grijă să faceţi ceea ce este bine pentru ei, nu pentru voi.

La început de an, Venus, care retrogradează anul acesta, acţionează ca un protector. Venus a intrat în Capricorn pe 6 noiembrie 2021 şi rămâne aici până pe 6 martie 2022 şi retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022. Este pe casa prietenilor, dar fiind o planetă a iubirii, poate duce la transormarea unei prietenii în iubire, poate chiar şi invers, vă ajută să rămâneţi prieteni. Efectul însă major al lui Venus este protecţia şi jutorul pe care îl primiţi pentru problemele cu care încă vă confruntaţi. Dacă vi se v-a întinde o mână sau veţi fi sfătuit just şi sănătos, nu ignoraţi.

2022 este în cea mai mare parte anul vostru, aşa că profitaţi!

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022