https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Leu

23 IUL-22 AUG
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/leo.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

Destinul se anunţă a fi măreţ odată cu ingresul în zodia Taur, cel puţin prin poziţia pe care tocmai a câştigat-o la sfârşit de 2021 şi pe care o va menţine până la 12 iulie 2023. Taurul, pentru voi, ocupă cea mai înaltă casă astrală, casa carierei, a rolului în societate, a numelui şi prestigiului vostru, a afirmării şi apogeului profesional. Este probabil una dintre cele mai aşteptate poziţii astrale pentru cei care ţintesc ocazii unice de afirmare şi recunoaştere profesională, aşa că nu ar fi rău să daţi search după un cal mare şi să încălecaţi pe el. Când spun Destin, este vorba despre Nodul Nord, Sensul Vieţii, a cărui revenire pe această casă se întâmplă după un ciclu de 18 ani. Aşadar vorbim de ocazii ce nu apar în fiecare zi. În cazul în care vă întrebaţi de unde ar putea apărea o astfel de şansă, există cel puţin două conjugări generatoare de transformări puternice, una în luna februarie , plus, minus, prin aspectul major conciliant numit trigon al lui Pluton aflat pe casa activitaţii profesionale, Pluton fiind însăşi planeta responsabilă de schimbările obligatorii. A doua este în lunile iulie şi iulie prin conjuncţia, adică intersectarea la acelaşi grad a Destinului cu planeta Uranus, şi ea situata din 2018 pe cariera voastră şi care aşteapta latent ocaziile propice revoluţionării întregului vostru scop în viaţă.

Nu toată lumea îşi doreşte carieră, iar alţii nu pot din diverse motive să se ridice la nivelul pentru care se cer în primul rând pregătire, ani de studiu, examene, specializare, voinţă, motivaţie. Oricine însă poate avea momentul său de glorie, poate câştiga poate un concurs, mai ales că pe voi vă ajută anul acesta si sectorul banilor proveniţi din alte surse decât salariu, orice femeie sau părinte poate da lumii un copil şi ocupându-se de educaţia sa, aceasta va presupune, că ce nu a făcut părintele va face copilul menit poate să schimbe lumea. Câti părinţi simpli nu au stat în spatele unor oameni măreţi? Oricine poate întreprinde un gest sau o acţiune, iar numele său să devină sonor în sensul bun al cuvântului, chiar şi pentru scurt timp, în comunitatea de care aparţine. Destinul pe casa a zecea este despre a vă asuma responsabilităţi şi măcar, doar dacă despre asta ar fi vorba, viaţa voastră se poate schimba, pentru că atunci când suntem pe acest sector astral, nu doar că aveţi ocazia unică să escaladaţi mai multe trepte deodată, dar puteţi atinge şi un apogeu.

Oarecum unii dintre voi ştiu ce caută şi chiar aşteaptă momentul de ceva timp. Cineva acolo sus, află de voi şi vă vrea într-un proiect. Pare simplu, dar nu aţi fi dezirabili, dacă nu aţi merita. Aşadar faceţi cumva să meritaţi.

Există Lei care au pierdut mult timp şi poate se vor bucura citind acest Horoscop. Lor le spun ca omul este magic şi mai inteligent decât realizează chiar el însuşi. Cu toate acestea, daca egoul lipsit de orice urmă de efort , muncă, proiect, spirit de sacrificiu, vrea sus pe piedestal, fără să fi parcurs anterior o scară progresivă a evoluţiei, cu regret scriu că este posibil ca acel cal mare evocat de mine la începutul Horoscopului să se transforme doar într-un cal verde de pe perete.

Dar dacă sclipirea creativă, geniul şi concentrarea pe scop, nu pe ego sau bani, se manifestă, elevarea poate veni chiar şi peste noapte, neanuţată, o şansă unica dată de Destin, pentru că predestinarea este cu mult înainte calculată. Uneori se întâmplă să fi muncit enorm în vieţi anteriore, să nu vi se fi recunoscut meritele sau chiar altul să vă fi furat laurii, iar voi să fi rămas dezamăgiţi de trădare. Nimic nu se pierde în Univers, totul se transformă.

Această deplasare a Destinului prin casa culminantă a zodiacului vă va ajuta pe mulţi dintre voi, care poate v-aţi pus adesea întrebarea : „Oare care este Destinul meu?” , să aflaţi şi răspunsul.

La capătul opus Destinului mereu se alfa Karma sau Nodul Sud, acum în Scorpion şi pe casa casei, a familiei, maternităţii, patrimoniului, metabolismului, dar şi a Sinelui. Veţi experimenta trăiri puternice, contradictorii, pot ieşi la suprafaţă informaţii legate de familia voastră, dar şi cauze ce stau la originea voastră şi care acum sunt responsabile pentru multe efecte psihologice defectuoase. Sigur că pentru asta poate fi nevoie de un terapeut, psiholog, etc. Nu este si nu va fi momentul ideal pentru cumpararea ununui cămin, poate doar a unei case pentru investiţie, pentru că aşa spune Jupiter aflat pe casa banilor şi asta vom vedea mai târziu. Pot aparea încurcături şi anticipări eronate legate de viitorul vostru în comun cu cineva, tocmai pentru că acesta tinde să fie condiţionat de a achiziţiona ceva împreună, în loc de a suda o relaţie care să dureze. Şi 2022 ridică veşnica ecuaţie a amestecatului iubirii cu banii, iar cine nu va fi înţeles până acum ce presupune asta , va avea de suferit.

Femeilor însărcinate sau care vor să devină mame, care îşi doresc şi carieră, le spun că niciodată copiii nu se condiţioneză, ci se simt. Planicarea familială este pentru cei care nu simt. Dar această categorie, mai ales acolo unde problemele medicale impun, trebuie să fie precaută.

Nu în ultimul rând Axa Vieţii se aşează pe casele părinţilor, mama, tata, cărora fie trebuie să le acordaţi atenţie, fie să reanalizaţi conexiunea voastră cu ei.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare, au loc pe axa familie/carieră, pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Un alt tranzit bun ce susţine discuţia de mai sus în legătură cu oportunităţile profesionale, este cel al lui Venus, micul noroc, ce a intrat pe casa muncii, a specializării profesionale, pe 6 noiembrie 2021, dar care din cauza retrogradării ce are loc între 19 decembrie 2021 şi 29 ianaurie 2022, va rămâne până pe 6 martie 2022, mai mult tmp ca de obicei. Evident ca efectul venusian este unul pozitiv pentru activitatea voastră, veche sau nouă, în general, dar şi pentru cei creativi , în special. Aduce lângă voi colegi buni, atmosferă bună, joburi noi, satisfacţii profesionale, poate chiar aduce cireaşa de pe tort, şi anume o iubire la locul de muncă. Având în vedere retrogradarea, pe acolo vor fi ceva năbădăi, dar asta e, colorează atmosfera.

Ordinea în care abordez acest Horoscop, tranzitele şi unele dintre aspectele anului sunt diferite de la zodie la zodie şi criteriul este importanţa lor, dar şi felul în care se leagă unele de altele, adică logica aspectelor. Şi dacă până acum am discutat despre marile voastre şanse profesionale, fie ca angajaţii unor instituţii de stat, private, patronate, antreprenoriate, politice, funcţii de conducere, nume, renume şi alte realizări, trebuie să menţionez ca Jupiter, marele benefic se va afla între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi 29 octombrie-20 decembrie 2022 pe casa banilor pe care fie îi deţineţi împreună cu cineva, fie care provin din alte surse de câştig decât salariul. Jupiter bagă în traistă, nu scoate din traistă, deci veştile sunt bune, cu excepţia posibilităţii de a moşteni prin succesiune bani sau avere, ceea ce presupune un posibil deces al unei rude sau a câştiga de pe urma unui partaj, ceea ce ar presupune un divorţ prealabil. Altfel Jupiter aduce câştiguri din activităţi independente, onorarii, comisioane, dividende, profit, cadouri din partea părinţilor, credite, fonduri europene, câştiguri prin asociere, dar şi noroc financiar al soţului sau soţiei. Aşadar nu numai că aveţi succes profesional, dar vor fi şi bani. Va trebui să aveţi încredere în voi şi în provocările primite. Jupiter pe casa banilor astfel proveniţi, poate umple conturile şi cu bani din vânzarea unor proprietăţi care până acum nu s-au mişcat deloc pe piaţa imobiliară. De investit, v-am spus mai sus, puteţi lua o casă, dar anul acesta nu puteţi cumpăra un cămin. Casa la care mă refer poate fi o plasare de bani, pentru a produce alt profit , din chirie sau turism.

Jupiter accelerează pe zodie şi casă de apă şi alte procese, mult mai subtile, ce ţin de o incursiune voluntară sau involuntară  pe tărâmuri mai subtile. Asftel creşterea profesională, renumele şi banii unor Lei pot proveni din activităţi de nişă precum clarviziunea sau mediumnitatea, acolo unde harul există. Destinul şi Jupiter în Peşti lucrează pentru voi la descoperirea , dar şi valorificarea unui potenţial de care mulţi au nevoie, dar care până acum v-aţi zgârcit în a-l oferi. Toată lumea va profita.

Şi dacă vorbim de talent nativ, creativitate, intuiţie, inteligenţă, Jupiter în Peşti deschide pentru toată lumea o poartă către cer şi planul divin către care cei mai neîncrezători pot apela sau se pot ruga pentru o conexiune mai solidă. Sunt multe înzestrări pe care le purtăm cu noi, dar ele uneori nu sunt trezite şi nici conştientizate.

În perioada din 2022 când Jupiter nu va fi în Peşti, îl vom regăsi într-un tranzit temporar anul acesta în Berbec, între 10 mai – 29 octombrie, pentru ca apoi să revină în 2023, pentru a-şi definitiva procesul. Traseul Jupiterian Peşti-Berbec-Peşti –Berbec ce se desfăşoară în 2022/2023, demonstrează intenţia acestei planete de a vă ajuta, nu doar pe voi, ce-i drept, să închideţi cu succes unele socoteli cu trecutul şi să vă pegătiţi pentru o viaţă nouă. Berbecul vorbeşte mereu despre început, iniţiativă, start, idee, nou, pionierat, curaj, independenţă şi cum pentru voi această zodie se află pe o casă tot de foc, a Săgetătorului, compatibilă cu structura voastră, pregătiţi-vă, cel puţin în aceste luni pentru un influx de energie ce vă va determina să vă gândiţi la mari provocări. Suntem aici pe tărâmul călătoriilor în străinătate, al studiilor superioare, al spiritualităţii, dar şi al idealurilor mari. Tranzitul pică bine în lunile de vară în aşa fel încât să profitaţi de el pentru concedii în locuri îndepărtate. Dar trebuie să spun ca acum veţi „voi”,  nu mai puţin decât luna de pe cer. Pentru tinerii care acum dau la facultate, este un moment ideal, dar vor mai fi Lei nemulţumiţi de performanţele de până acum şi vor dori reluarea sau continuarea studiilor, chiar şi la vârste ce depăşesc pe cea a studenţiei fragede. De asemenea este o perioadă excelentă pentru examene de specialitate, cu atât mai mult cu cât Destinul culminant dă reuşită, dar este momentul şi pentru cei care nu deţin toate informaţiile de care au nevoie să promoveze, să deschidă orizontul cunoaşterii şi să exploateze la maximum ceea ce viaţa, până la urmă, le pune la dispoziţie. Puteţi obţine burse, puteţi studia în afara ţării, cu alte cuvinte expansivitatea este cuvântul cheie al momentului. Şi pentru că Berbecul este zodia noului, pot apărea ramuri noi ce vă vor tenta doar ele pentru a fi studiate, altfel nefăcându-vă alte planuri de studiu. Cu alte cuvinte unele vibraţii ale acestui sector vă iau prin surprindere. Sunt Lei care îşi vor fixa scopuri înalte, doar pentru palmares şi din păcate, de câte ori ne lovim de ego şi vanitate, viitorul este posibil să nu susţină genul acesta de consum de energie.

Fără doar şi poate spiritualitatea ocupă în 2022 un loc aparte şi nu pot spune decât: Nihil Sine Deo.

Cele trei componente, călătorii, studii, spiritualitate, se pot combina şi permuta cum simţiţi voi mai eficient.

Saturn îşi continuă şederea în zodia Vărsătorului şi în 2022 şi o va face până la 7 martie 2023, iar lecţia relaţiilor, fie ele conjugale, fie parteneriale, continuă în forţă. Forţa este dată de faptul că  se află pe axa voastră, în opoziţie cu Soarele vostru, iar voi sunteţi la şcoala obligatorie a relaţiilor, pe care mulţi din cauza dificultăţii acestor provocări şi a presiunii generate de Saturn, vă pregătiţi să le „ardeţi” , când poate, cine ştie, ar mai fi ceva de învăţat sau de vindecat. Am reuşit în Horoscopul anului trecut să descriu pe larg ce aduce acest tranzit şi ca atare nu voi mai dezvolta încă odată, presupunând că marea majoritate a cititorilor sunt aceiaşi. Dar voi menţiona că atunci când mă refer la probleme în relaţii mă gândesc la probleme între soţi sau parteneri, ce pot conduce chiar şi la divorţ, probleme ale soţilor sau partenerilor, ce evident vă afectează şi pe voi sau probleme ce vi se dau de rezolvat amândurora în echipă, mai grele ca de obicei, dar nu cumva v-aţi imaginat că viaţa e o lună de miere prelungită?

În 2021 acelaşi Saturn a realizat de trei ori careu cu Uranus în pozitie culminantă a hărţii şi multe probleme s-au succedat, de la probleme cu părinţii sau partenerul conjugal. Anul acesta aceste planete se vor afla în poziţia seimică, imprevizibilă, doar o singură dată la grad maxim, între 2 şi 12 octombrie, ceea ce se poate spune că este o îmbunătăţire, însă Saturn va fi singur, fără Jupiter, care să mai amorţească atmosfera. Consider aceste etape ca fiind fireşti, iar sfatul meu pentru voi, cei care veţi citi acest Horoscop până la capăt este ca dacă vă veţi concentra pe lucrurile bune ale anului, care sunt mai abundente la voi, ca la alţii, multe dintre problemele vieţii se vor diminua. Pentru unii Lei ar mai fi de rezolvat o singură chestiune ce ţine tot de careul dintre cele două planete grele, şi anume cel legat de posesivitatea, gelozia precum şi alte generozităţi din partea acestora cum ar fi o situaţie materială îndestulătoare a unora dintre parteneri, care vă descurajează să valorificaţi „la rece” întregul vostru potenţial.

Şi aşa v-a picat la ruletă, să vă povestesc la final despre parţile vulnerabile ale Horoscopului 2022. Lilith sau Luna Neagră traversează de anul trecut din 18 iulie şi mai rămâne până pe 14 aprile anul acesta pe casa prietenilor, vulnerabilizând relaţiile, colectivelor din care faceţi parte, a protecţiei, slăbind-o, dar şi a hobby-urilor de care poate în ultima perioadă nu aţi mai avut timp sau chef.

Despre prieteni, veţi învăţa mereu, dar acum, mai ales evocând mai devreme riscul unor neînţelegeri, vă daţi seama că acum adevăratul prieten la nevoie se cunoaşte. Totuşi, că picaţi victime ale unui prieten, vă smereşte, dar să faceţi voi o victimă dintr-un prieten, aici conştiinţa să vă fie călăuză!! Protecţia o întăriţi cu credinţă, iar dacă simţiţi că nu vă regăsiţi într-un mediu, grup, colectiv, nu vă ţine nimeni acolo, legaţi. Simţiţi poate doar ataşamente şi obisnuinţe, altfel omul este liber. Într-o epocă în care se aşteaptă atât de mult de la voi, eu cred că va fi vorba despre faptul că va fi mai puţin timp pentru prieteni şi hobby-uri. Tinerii se mai supără, dar adulţii încep să înţeleagă că viaţa e din ce în ce mai plină şi mai greu se găseşte timp liber. Atenţie, nu minţiţi! Spuneţi adevărul atunci când nu puteţi fi alături de cineva. Aveţi dreptul la singurătate!

Dacă din 14 aprilie scăpaţi de Luna Neagră pe acest sector,  undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni. Cine ştie? Este posibil ca schimbările din viaţa voastră să uimească pe mulţi şi să vă atrageţi , cum vă place vouă să spuneţi, invidii. Eu vă cert mereu şi vă rog să nu mai pronunţaţi acest cuvânt pentru că invidia este egala cu felul în care purtaţi voi pălăria succesului. Dacă epataţi şi defilaţi cu succesul în faţa unora mai săraci în noroc, atunci veţi fi invidiaţi, nu de micimea celul care vă observă, ci prin prisma filtrului egocentric la care nu renunţaţi, ca să fim înţeleşi.

Lilith, din 14 aprilie 2022 până la 8 ianuarie 2023 o să vă supere pe casa a douăsprezecea în zodia Rac, acolo unde voi ţineţi multe emoţii refulate, angoase de familie, tenebre, karma, descărcând cartuşe astrale karmice prin câteva afecţiuni, multe sub semnul pisho-somatizării sau erorilor medicale, insomniilor, fricilor, scenaritei, stărilor de conflict interior.  Mai pe scurt, tot ce realizaţi anul acesta, cum Universul nu va vrea cu hiper-ego, vă oferă şi câteva banale bruiaje ale minţii, aşa încât, şi sper să nu sune cinic, deoarece cunosc fenomenul pe pielea mea de o viaţă, să nu permită a vă bucura prea mult, ci să  cântăriţi cu smerenie succesul, fapt ceea ce prinde mereu bine la public!!

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022