https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Fecioară

23 AUG-22 SEPT
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/virgo.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

După o perioadă de un an si jumătate în care multe dintre travaliile Fecioarei s-au datorat aproape în exclusivitate poziţionării în cruce a Destinului faţă de zodia voastră, fapt ce a condus la unele piedici şi schimbări obligatorii de direcţie, necesare zic eu, dar incomode pe alocuri, 2022 are cel puţin două veşti bune majore, ceea ce vă va ajută să vă relaxaţi şi să redeveniţi încrezători în forţele proprii. Prima mutare pe tabla de şah astrală, o revenire de fapt după 18 ani, este cea a Destinului pe semnul de pământ al Taurului, semn compatibil cu voi, cât şi pe o casă bună în privinţa doborârii multor bariere care adesea vă ţineau prizonieri, deşi totul se derula doar în mintea voastră.  Este vorba despre un tranzit ce are loc între 23 decembrie 2021 şi 12 iulie 2023, timp în care puteţi explora în voie tărâmuri nebănuite al lumii, ale cunoaşterii, cât şi ale planului spiritual. Este un exerciţiu despre ce veţi experimenta cu precădere în viitor, într-o următoare reîncarnare, când fricile nu vă vor mai controla mentalul şi veţi învăţa că libertatea este îngrădită doar de cei doi pereţi ai existenţei voastre pe Pamânt.

Patronul acestei case a idealurilor mari este nimeni altul decât Jupiter, Marele Benefic, ce intrând şi el în acţiune, tot pe axa voastră Fecioară/Peşti, mai exact în Peşti, vă provoacă cum nu v-a mai provocat de mult, să înaintaţi chiar şi cu paşii cu care rămăseserăţi în urmă, în trecut.
Nu vreau să le amestec, ci doar să prezint sumar delicatesurile de pe meniu.

Destinul aşadar, predestinarea, mai exact, lucrurile pe care vi le-aţi propus a le duce la îndeplinire în virtutea evoluţiei voastre terestre, vă poartă acum printr-unul dintre cele mai bogate segmente astrale, Dreamland, aş zice, pentru cei care nu şi-au pus cenuşă în cap sau se consideră prea bătrâni pentru anumite experienţe. Fecioara, zodia sacrificiului pentru alţii, ar fi frumos să înceapă să sacrifice puţin timp pentru a-şi pregăti bagajul pentru o lungă călătorie. Destinaţia este acolo unde fiecare simte că se va regăsi, iar pentru voi, Taurul, o zodie a banilor, de altfel, se află pe casa străinătăţii, a universităţii, a spiritualităţii şi a idealurilor fără de care viaţa pare doar o rutină într-un club cu circuit închis. Există auspicii astrale ce spun că unele idei sunt încă latente şi poate chiar neconştientizate la această oră, pe deplin.

În luna februarie şi început de martie trigonul de la Pluton aflat pe casa iubirii poate transforma întregul tablou al existenţei voastre, iar întâlnirea Destinului cu Uranus în lunile iulie şi august, dă un caracter imprevizibil acestui traseu, aşadar, să nu ziceţi că Horoscopul acesta nu este al vostru.

Pentru mulţi, Destinul în Taur va aduce nevoia de bani şi stabilitate, dar pentru că Fecioarei i se întâmplă să aibă această motivaţie pe o casă expansivă, filozofică, se poate spune că abia acum va înţelege că banii se fac prin intenţia de a-i cheltui cu folos. Dacă veţi dori să călătoriţi mai mult, banii nu se vor cheltui, ci se vor investi cu spor, în experienţe unice, de neuitat. Însă pentru mulţi străinătatea poate aduce schimbarea domiciliului, fie temporar, prin studii făcute în afara graniţelor ţării sau proiecte profesionale pe perioadă determinată, dar şi schimbări radicale ale celor ce vor să plece definitiv. Poate mulţi nu ştiu acum, care pleacă doar să studieze , că apoi viaţa lor va începe să se scrie acolo, departe. Important ar fi să vă urmaţi instinctele, dar şi pe aceia ce anul acesta vă vor invita să plecaţi sau să le faceţi o vizită. Indiferent câte datorii şi obligaţii aveţi în ţară, ştiţi cum se spune la Fecioare, scoateţi creanga din ochi şi priviţi pădurea în ansamblul ei. Logica evenimentelor nu stă într-un punct fix, ci înt-un tablou larg.

Acest Destin este rezervat şi celor care vor să avanseze în carieră, dar care mai întâi trebui să se confrunte cu examene grele, de specializare, rezidenţiate, examene de intrare în Barou sau Magistratura, să dea concursuri pentru a aplica la posturi înalte atât în ţară cât şi în străinătate. Vouă pot să vă transmit că a venit momentul să puneţi burta pe carte. Atunci când Destinul traversază un astfel de palier, şi astrele va dau dispoziţia să faceţi ceva ce altădată parcă vine greu.

Pentru unele Fecioare, Destinul pe a noua casă astrală, anunţă că a venit momentul pentru obţinerea unei cetăţenii , a unui drept de muncă în altă ţară, pentru obţinerea unui anumit tip de viză, licenţă internaţională, orice recunoaştere la nivel internaţional, traducere de cărţi în altă limbă, lansarea unor activităţi dincolo de graniţă, etc.

Este important de menţionat că anul este bun pentru toţi cei care vor să studieze, fie că intră sau  termină o facultate, aici sau pe alte meleaguri. Asta înseamnă o bună încadrare astrală şi o continuitate firească a evenimentelor ulterioare. Este valabil şi pentru cei tineri aflaţi la prima facultate, cât şi pentru cei care vor să schimbe ceva în viaţa lor şi au nevoie de studii în plus.

Nu în ultimul rând vorbim despre Fecioarele care au reuşit cumva sau vor reuşi în scurt timp, ca prin schimbarea vibraţiei să nu se mai regăseasca pe un palier teluric, bunăoară, şi să dorească studii spirituale sau să înceapă să studieze ceva care să le potenţeze ce ştiau demult că face parte din arsenalul abilităţilor native şi nu au avut curajul exprimării. Fie că este vorba despre stiinţe uraniene, terapii alternative, artă, o limbă străină, totul se referă la spargerea unor graniţe şi doar cineva care nu are idei nu va reuşi să guste din aventura lui 2022.

Când Destinul sau NN traveresează Taurul şi a noua casă astrală, Nodul Sud Karmic descarcă poliţe din trecut în Scorpion şi pe casa a treia a Gemenilor, îngreunându-le soarta celor care au datorii, care nu au treminat liceul sau nu şi-au dat bacul, care sunt prizonieri ai unor tipare fixe cu origini în educaţia de acasă sau blocaţi în destinele fraţilor sau surorilor, care fie au hotărât pentru ei, fie depind de ei. Este valabil şi pentru Fecioarele care au făcut greşeli în perioada aceea a adolescenţei, au început să fumeze, să bea  sau să consume droguri, ori din cauza unei relaţii, au renunţat la viaţa lor, s-au căsătorit prematur şi acum se simt prizonieri ai unei vieţi de familie în care energia s-a consumat, iar ei nu au reuşit să construiască nimic, atunci când toţi o făceau. Se cheamă inversarea etapelor de viaţă şi este din ce în ce mai valabilă la omul modern. Aţi citit multe până acum, ştiţi că un tipar e un tipar, dar şi că psihologia noastră poate modifica tipare. A venit momentul să faceţi o schimbare, să recuperaţi timpul pierdut, să deblocaţi viitorul, prin achitarea datoriilor din trecut, fie bani, fie examene, fie divorţuri nepronunţate de soţi pe care nu i-aţi mai văzut de câţiva ani. Nu sunteţi protectorii tuturor, aveţi nevoie de o viaţă, în care regăsindu-vă, să ajutaţi lumea întregă, misiunea voastră de o viaţă.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare pe sectoarele amintite mai sus, au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Al doilea benefic ca importanţă după Jupiter este Venus şi acesta va completa tabloul unei piramide pe semne de pamânt la început de an, că aşa este frumos, ca de la început să prindeţi curaj. Piramida se formează cu Soarele vostru, Destinul şi Uranus din Taur şi Venus din Capricorn ce traversează neregulat acest semn încă din 6 noiembrie 2021 până pe 25 martie 2022, cu o perioadă de retrogradare între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022. Astfel Venus micul benefic, datorită şederii îndelungate , dar şi trigoanelor mai sus amintite, capătă putere de mare benefic. Mereu în zodia Capricornului, Venus reuşeşte să nască pasiune pentru o muncă atent studiată şi conturează profesii din abilităţi nebănuite ale celor care îi simt vibraţia. Aşadar, încă o energie în plus pentru cei care vor să iasă din tiparele timide ale Fecioarei preocupate şi înfrânate de perfecţiunea imposibil de atins.

Dar Venus stă pe casa iubirii şi a copiilor, iar faptul că vă indrăgostiţi este o veste bună a acestui Horoscop, faptul că Venus retrogradează este o altă veste bună legată de faptul că cineva din trecutul vostru reapare, cu scopul de a închide sau de a continua ce a rămas fără un deznodământ. La fel de benefic este şi faptul că acestă persoană poate determina toate schimbările amintite mai sus, iar motorul este reprezentat de Universul atât de atractiv al acestei persoane, care vă ajută să vă îndrăgostiţi irevocabil de  ceva ce nu aţi experimentat până acum, să pătrundeţi într-o lume nouă sau să acceptaţi să urmaţi această persoană pe un drum lung.

Dacă veţi avea un copil, acel copil vă poate schimba viaţa poate pentru că misiunea sa este asta. Ca urmare, va fi bine să daţi ascultare fiecărui sentiment ce vă mână către noi experienţe ce mai mult sau mai puţin au fost descrise mai sus. Timpul petrecut acasă cu copilul vă lasă loc de a învăţa poate sau dacă un copil mai mare vrea să studieze ceva, o idee veţi avea şi voi, urmându-i calea.

Nu în ultimul rând vorbim despre ideile creative personale şi prin creativ nu înţeleg neapărat artă. Faptul că vă depăşiţi limitele şi vedeţi unde nu aţi văzut până acum, înseamnă că mintea voastră a început să caute în zare, iar răspunsurile nu vor întârzia să apară. Ştiţi cum se spune…abia acum începeţi să vă atrageţi ceea ce vă doriţi. Când nu mai există frici.

Marele Benefic, Jupiter, în cazul în care vă îndrăgostiţi sau apare un copil, trebuie să ştiţi că se aşează între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 apoi 29 octombrie -20 decembrie 2022 pe zodia Peşti ,care pentru voi înseamnă casa a şaptea a căsătoriei. Cine se aşteaptă să se mărite sau să se însoare, măcar cununia civilă o poate programa în intervalele de mai sus, în aşa fel încât să prindă cele mai bune influxuri astrale. Jupiter în Peşti are rol de vindecător, iar pentru voi este posibil să fie nevoie de cineva care să vindece fricile, neîncrederea sau tiparele toxice. Spuneam totuşi că Jupiter, este planeta care vă provoacă să căutaţi şi care se conjugă excelent atât cu Destinul ce vă poartă departe, cât şi cu Venus care vă pregăteşte surprize frumoase. Datorită cuiva veţi vedea viaţa diferit. Oare e puţin lucru? Să cred că acel cineva e un terapeut şi nu cineva de care vă îndrăgostiţi? Şi dacă este şi una şi alta? Cam atât despre surprize.

Cert este că Jupiter în Peşti este de ajutor şi cui nu are curajul să iasă din afaceri amoroase vechi, închise, dar nefinalizate pe hârtie. Este bun şi pentru cei care au rămas prizonierii unor suferinţe vechi şi care nu au mai vrut să audă de iubire sau căsătorie, pentru că nu au mai fost dispuşi să plătească preţul suferinţei, o decizie profund greşită şi responsabilă de un gol al sufletului imposibil de umplut în alt mod. Suferinţa nu doar că face parte din viaţă, dar fără ea sufletul nu se maturizează, nu evoluează. Orice frumuseţe îşi are un travaliu al ei. Jupiter în Peşti este folositor pentru a vindeca mariaje în care oamenii se iubesc, dar nu au mai găsit conexiune. Se pot întâmpla minuni. Rezolvă problemele partenerilor de viaţă, acolo unde se doreşte şi dacă relaţia mai are viaţă. Destinul pe a noua casă este în schimb susţinător al unei a doua căsătorii, pentru cei care sunt divortaţi.

Nu am vorbit tuturor zodiilor despre iubire,  conciliere, căsătorie, dar dacă vouă vă spun asta este pentru că astrele transmit acest mesaj.

Alte efecte benefice ale lui Jupiter pe casa a şaptea pot fi referitoare la anumite parteneriate, soluţionări în instanţă, acolo unde este cazul, colaborări pe termen lung, închiderea unor conflicte vechi de orice gen.

În intervalul 10 mai -29 octombrie , când Jupiter nu se regăseşte în Peşti, pe axa voastră, va trece penru o prima etapă anul acesta, pentru a reveni şi anul viitor, în zodia Berbec care pentru voi reprezintă sectorul banilor obţinuţi din alte surse decât salariul. Banii pot proveni din vânzarea unor proprietăţi, din partaje, moşteniri, comisioane, premii, onorarii, dividende, burse, credite, diurne, fornduri europene, dar pot fi şi banii partenerului de viaţă, ce pot conduce la ridicarea nivelului de trai, prin simplu fapt că vă căsătoriţi sau partenerul de viaţă are încasări mai mari anul viitor.  Şi acest tranzit le susţine pe celelalte şi toate se împletesc intr-o logică anume.

Atât expansiunea, cât şi curajul vor aduce profit, fără discuţie.

Jupiter în Berbecul ce ocupă pentru voi a opta casa, care în afară de faptul că guvernează banii, averea şi câştigurile din alte surse decât salariul, este o casă astrală ce mai are şi alte conotaţii, cum ar fi, sectorul lucrurilor sau faptelor ascunse,  sexualitatea sau curiozitatea pe care o aveţi voi faţă de lumea de dincolo. Evident, este posibil să deveniţi mai misterioşi, mai rezervaţi cu unele situaţii din viaţa voastră, poate chiar veţi supăra curioşii pentru că le-aţi ascuns adevărul, dar Dumnezeu ştie că faceţi asta doar ca să vă puneţi la adăpost. Despre viaţa sexuală, numai de bine, să fie primit.

Misterul lumii de dincolo, însă, vă va ademeni atât în cazul în care acolo se alfă cineva drag vouă, dar şi pentru că unii simţiţi fiori pe şira spinării şi curiozitate pentru a explora necunoscutul. Asta se va regăsi în lecturile voastre, dar şi în studiul unor practici divinatorii ca Tarotul, hipnoza, mediumnitatea sau visele cu mesaje puternice de la cei plecaţi. Să nu uitaţi că sunt oameni cu har ce ajută pe cei care suferă, tocmai pentru că deţin astfel de capacităţi. Oricând, voi puteţi deveni buni psihologi.

Anul trecut am descris pe larg ce înseamnă Saturn în Vărsător, tranzit care la voi se aşează pe casa a şasea a activităţii profesionale, dar şi a sănătăţii. Horoscopul 2021 a prezentat o serie de meserii noi pe care le-aţi putea accesa, prin pregătire, dar şi talent, ce ţin de vibraţiile uraniene ale zodiei Vărsător. Acum nu voi mai dezvolta acest lucru, pentru că deja am făcut-o, dar vă voi reaminti că aventura continuă până la 7 martie 2023, timp în care Saturn vă scoate din zona de confort şi vă forţează şi pe cei mai comozi să învăţaţi poate o nouă meserie, să luaţi o activitate de la zero, ştiţi voi, genul acela de post în care găsiţi ori haos şi trebuie să faceţi ordine, să reorganizaţi, fie să începeţi voi un proiect de la zero. Căutaţi să faceţi din munca voastră o şcoală permanentă, să simţiti că vă îmbogăţeşte şi pe voi cu ceva, că merită ce faceţi şi că sunteţi apreciaţi. Posibil ca Saturn să aduce dificultăţi pentru mulţi şi să simţiţi oboseală, stres sau că pe umerii voştri apasă prea multe. Nu exclud faptul că dacă aţi picat la ruletă ca om de sacrificiu ori dacă lucraţi într-un domeniu medical, mai ales, iată, într-o secţie Covid,  2022 poate aduce situaţii de epuizare şi chiar unele semne de sănătate şubredă, dar Saturn este şi planeta timpului şi a venit momentul să vă organizaţi puţin. Octombrie este luna când Saturn va face ultima cuadratură cu Uranus, între 2-12 octombrie mai exact, spre deosebire de 2021, când au fost 3 astfel de careuri şi care pe unii ce avansează în cariera lor, îi face să realizeze că domeniul lor se modernizează, iar ei poate au rămas în urmă cu studiile, ce musai trebuie actualizate. Sunt multe domenii unde oamenii învaţă mereu, dau examene, grade, etc. Şi voi veţi fie aici, unii dintre voi şi sigur nu va fi uşor, da va fi util. Acelaşi lucru este valabil pentru Fecioarele care vor posturi în altă ţară, dar nu stăpânesc limba. Şi acestea trebuie sa îşi perfecţioneze noţiunile acelei limbi străine. Este valabil şi pentru România, veţi avea nevoie de de limbi străine, pentru a obţine ce doriţi.

Sunt şi alte aspecte ale acestor tranzite, ce ţin de nevoia voastră de schimbare profesională, care fără o explorare prealabilă sau fără o relaţionare permanentă cu cei care se află în altă ţară, vă sunt şefi sau vă cheamă la interviuri, nu vor fi posibile. Cei care muncesc şi predau în acelaşi timp la Universitate, începerea anului universitare 2022/2023 vă poate aduce dilema dacă să mai continuaţi cu ambele. Alţii, cum spuneam şi mai sus, o veţi face dar va fi greoaie suprapunerea muncii şi învăţământului propriu zis.

Despre sănătate, Saturn mai îmbatrâneşte, mai degradează, mai încetineşte funcţiile şi metabolismul, mai mănâncă din minerale, dar voi vă ştiţi corpul şi posibil să mai împingeţi căruţa de la spate, dar veţi şi învăţa mai multe despre voi, cu această ocazie. Este un tranzit pe boli uşoare, dar va fi elegant şi ţine de educaţie să vă verificaţi sănătatea şi fără să vă doară ceva. Efectele acestui tranzit pot fi unele dereglări ale tensiunii, subţierea vaselor de sânge, osteoporoză, reumatism şi alte boli ale oaselor şi articulaţiilor, inclusiv boli rare sau autoimune, alopecie, albirea părului, paradontoză, degradarea funcţiilor reproductive la femei şi bărbaţi, prin diverse patologii, amenoree sau chiar menopauză prematură sau nu, deformarea coloanei vertebrale, mers greoi, celulită la copii, că la adulţi nu mai zic. Nu este un tranzit prietenos pentru terapii estetice invazive, chiar dacă tenul o cere. Sunteţi zodia farmaciştilor, mai bine învăţaţi să aveţi grijă de voi.  Este posibil ca între 2 si 12 octombrie să aveţi dificultăţi în a călători în străinătate , aşa că mai bine nu vă programaţi nimic pentru atunci.

Un sector delicat în 2022, este casa carierei, a şefilor, a relaţiei cu statul, a tatălui, a rolului socio profesional, a numelui şi a renumelor, venind cu o codiţă a Lunii negre sau Lilith pe această casă astrală. Poate simţiti influenţe încă din 18 iulie 2021, dar veţi mai simţi până în 14 aprilie 2022. Lilith are ceva nelalocul ei, scade vibraţia, slăbeşte încrederea, dar şi schimbă lucrurile de la o zi la alta până nu mai ştiţi nici voi pe ce să vă bazaţi. Un efect nebănuit , mai ales când vorbim despre şefi, este că Lilith conduce la avansuri din partea acestora, iar dacă sunteţi şefi, voi înşivă puteţi avea tentaţia de a face curte unui subordonat, indiferent ca voi sunteţi femei sau barbaţi. Este o greşeală să cădeţi în această plasă şi asta va crea probleme în viitor. Dar sunt Fecioare care vor simţi că nu mai suportă capriciile nici ale şefilor, nici ale tatălui, nici ale altro autorităţi , iar asta va fi de ajutor în direcţia independenţei lor. Pot fi probleme de obţinere a unor autorizaţii, atât în România , cât şi în altă parte dacă vorbim de drept de liberă practica, cetăţenie, drept de muncă. Lilith culminant mai aduce mici ghinioane, din cauza faptului că este mai sus decât toate celelalte planete. Aveţi grijă ce rostiţi, la declaraţii, la imaginea publică mai ales, pentru ca Lilith în Gemeni influenţează în sens negativ comunicarea. Apar controversele, dar şi vorbele ce vă pot afecta imaginea. Dacă aveţi o afacere şi marketingul vostru înseamna promovarea online, câteva comentarii proaste, nu neapărat obiective, pot scădea cota de până acum. Atenţie şi la sănătatea tatălui, care se poate deteriora brusc.
Cred ca este important să nu lăsaţi unele lucruri să se amplifice, deoarece,  deşi urmează o perioadă de respiro, a influenţelor toxice ale acestei case astrale, undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni.

Marte culminant ar aduce ambiţie, chef de luptă pentru idealuri profesionale înalte şi chiar o va face, totuşi Gemenii sunt incopatilibili cu Fecioarele şi eu zic că aduce multă nervozitate exact pe sectorul deja vulnerabilizat de Lilith, cu nouă luni înainte. Retrogradarea lui Marte aduce blocaje reale, iar conflictele voastre cu şefii, autorităţile sunt inutile, daca nu luaţi în calcul că acestea apar poate tocmai ca voi să vă schimbaţi traseul, nu să răspundeţi, bunăoară, iată, la un avans sexual sau să vă chinuiţi cu un abuz de conducere ori să luaţi o autorizaţie pentru ceva ce poate nu este să fie. Recalculaţi puţin, daţi un pas în spate, vedeţi tabloul larg şi luaţi deciziile necesare.

Lilith întră în Rac din 14 aprilie 2022 până pe 8 ianuarie 2023 şi va traversa casa prietenilor, dar dintre care, unii nu vor mai fi prieteni. Afectele emoţionale ale Lunii Negre în Rac sunt puternice, cu supărări mari. Tot aici este şi casa protecţiei, pe care în acest răstimp trebuie să o întăriţi cu Zen, rugăciune, dar şi ce ştiţi voi că vă ajută, cristale, mantre, feng shui, pisici,  filantropie. Lilith dezorganizează unele grupuri pe care obişnuiaţi să le frecventaţi de obicei, prin scăderea vibraţiei. Ceva nu vă mai place, nu vă mai regăsiţi şi spuneţi la revedere. Unele dintre acţiunile voastre civice, poate chiar proteste, nu vor fi înţelese de toţi sau unii vă vor acuza de interese ascunse. Este posibil şi efectul ispitei de a pătrunde acolo unde nu vă face bine, de a vă pierde timpul cu oameni cu care nu aveţi nimic în comun, de a avea încredere în cineva fals, de a fi dezamăgiţi, ori de a trăda sau de a fi trădat de prieteni, pentru combinaţia nefericită a acelui triungi amoros compus de doi/două  prieteni/prietene şi o/un iubită-iubit comun. Beyonce, Beyonce este Fecioară şi a cânta despre minunea asta, mai ţineţi minte, cu Shakira, Shakira? „Beautiful Liar…”

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022