https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png

Previziuni 2022: Balanță

23 SEPT-22 OCT
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_purple.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/libra.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/05/border_top_purple.png

Este foarte posibil ca multe Balanţe să fi fost conştiente şi până acum, la ceas de 2022, de câteva schimbări importante ale vieţii lor şi să fi făcut demersuri substanţiale în această direcţie. La fel de bine sunt persoane ce adesea sunt luate prin surprindere de situaţii ce se schimbă colateral, contemplează cu seninătate tot ce se petrece, fără a se gândi nici măcar pentru o clipă că şi ele însele fac parte din acel tablou dinamic. Pentru prima categorie, Destinul sau Nodul Nord revine în mod firesc dupa 18 ani pe Taur ce ocupă pentru Balanţă casa a opta, a transformărilor majore, denumită şi casa morţii şi a renaşterii, iar procesele voastre intră acum pe un culoar în care vântul vă suflă în vele şi sunteţi impinşi de curente favorabile în direcţia schimbărilor propuse, a noilor destinaţii spre care vă îndreptaţi deja conştienţi. Pentru a doua categorie, este posibil ca unele evenimente să fie incomode şi pentru că procesul durează din 23 decembrie 2021 până în 12 iulie 2023, unele Balanţe vor amâna din nou, vor fi nehotărâte în mod clasic sau vor face lucrurile cu jumătate de măsură în maniera ce le-a consacrat. Nu vreau să fiu sarcastică, dar faptul că reamintesc anumite lucruri nu trebuie nici să vă schimbe dispoziţia, ci doar să vă facă mai atenţi la schimbările ce urmează, cât şi la importanţa lor.

Fiecare casă astrală îşi are importanţa şi logica ei , prin influxurile zodiei pe care se află,  prin vecinii săi , dar mai ales prin tranzitele ce au loc pe teritoriul său. Ce să mai vorbim despre faptul că Destinul vă pune faţă în faţă cu situaţii ce ţin mai puţin de liberul arbitru şi de multe ori se întâmplă evenimente ce ai senzaţia că parcă o forţă e acolo lângă tine şi te împinge să faci ceva ce nu mai poţi amâna. Sigur că există oameni care se împotrivesc prin toate mijloacele sau mulţi spun că nu simt nimic, dar când îi iei la întrebări, cum mi se întâmplă la cabinet, vorbesc despre evenimente ciudate ce au loc chiar sub nasul lor, faţă de care aleg să rămână pasivi şi nu simt nevoia niciunei modificări. Uneori vă invidiez sincer pentru calmul şi pacea de care daţi dovadă, însă acum, introduceţi-vă în peisaj, repetaţi-vă rolul, partea voastră din piesă urmează.

Veţi vedea în contiuare, atunci când voi descrie toate celelalte noi modificări ale anului şi unele dintre aspecte, cât de interesant se armonizează astrele şi cum vă ajută să vă găsiţi calea.

În 2022 Destinul, în Taur şi pe a opta casă astrală, are legătură cu banii, sistemul de valori, care încă din 2018 de la ingresul planetei Uranus, un revoluţionar profund incompatibil cu vibraţia telurică, aşezată a Taurului, a tot pândit să vă transforme întreaga viziune despre banii voştri, banii voştri în comun cu cineva, valorile şi ataşamentele voastre, acumulările voastre, felul în care depindeţi sau nu de cineva, dar şi maniera în care sunteţi pregătiţi să renunţaţi la ceva pentru a merge mai departe, atunci când vedeţi că viaţa vă ţine agăţaţi într-un cârlig. Înţelegerea profundă a fenomenului de moarte iniţiatică şi renaştere spirituală, vă poate elibera de tipare păguboase din punct de vedere al educaţiei şi mentalităţilor permanent influenţate sau împrumutate de la alţii, oricare ar fi ei, mai puţin de la voi. Iată ca în 2022 Destinul şi Uranus se vor intersecta.

A venit momentul unei schimbări şi sper din tot sufletul să simţiţi voi acea schimbare şi să nu aşteptaţi minute în plus pentru a face strategii sau a aştepta pe cineva care să vă aducă o invitaţie specială în acest sens. Cuvântul schimbare este generic, însă voi puteţi privi către relaţiile în care sunteţi, poate chiar la singurătatea voastră, ce are ea acolo o cauză ascunsă, la gândurile voastre ce, magneţi fiind, atrag sau resping situaţii , oameni, evenimente, în funcţie de ceea ce gândiţi adesea. Şi Dumnezeu e martor că oameni mai nehotărâţi ca voi nu sunt în tot Zodiacul. Atunci când vrei o relaţie, dar în mare parte declari că nu mai ai încredere în oameni, până şi Universul se bulversează şi nu apucă să pună pe orbită pe cineva pentru voi, că îl şi dă jos, pentru că tocmai aţi afirmat sau aţi gândit contrariul. Hotărâţi-vă ce vreţi! Acum este momentul renunţării inteligente şi dacă Destinul pe casa morţii şi a renaşterii înseamnă ceva, acel lucru este legat de  felul în care trebuie „să ardeţi” tot ce nu mai merge, tot ce nu mai este funcţional, tot ce vă aduce suferinţă, lipsă de intimitate, blocaj, vă ţine pe loc, vă demotivează sau intimidează, vă sabotează independenţa materială, vă împiedică să aveţi nivelul de trai dorit sau să exploraţi ceea ce vă doriţi. O relaţie, ori aveţi puterea să o schimbaţi cu tot cu voi înşivă, ori ieşiţi din ea. Plecaţi din casa părinţilor şi mergeţi pe drumul vostru, schimbaţi o casă daca nu vă mai simţiţi bine acolo, căci de aici înainte orice se strică, nu se mai repară. Schimbaţi un loc de muncă sau orientarea profesională, dacă nimic nu se leagă sau vă supără mediul în care lucraţi, schimbaţi oraşul sau  ţara dacă soarta o dictează, socializaţi mai mult dacă vă plângeţi de singurătate. Mai mult ca orice însă, echilibraţi-vă balanţa , dacă aveţi prea mult din unele şi prea puţin din altele, dacă un taler stă să se rupă şi altul stă în aer, gol şi inutil.
Dacă munciţi 15 ore pe zi şi nu aveţi timp de familie , dacă scopul muncii voastre nu este unul de salvare temporar, ci îl putem considera propria voastră temniţă, atunci a venit momentul unei schimbări. Dacă sunteţi bogaţi şi nu aveţi cu cine să vă bucuraţi de abundenţă, poate ar trebui să mai restrângeţi din activitate sau să vă mai eliberaţi de proprietăţile ce sunt aşa de multe încât au năpădit şi celelalte case astrale, cum ar fi cea a iubirii sau a copiilor. Dacă viaţa de familie vă mănâncă tot timpul şi nu mai aveţi timp de voi, găsiţi pe cineva să vă ajute, iar dacă partenerul de viaţă nu este de acord, daţi startul negocierilor până simţiţi că v-aţi atins punctul de echilibru.

Nu îmi propun să dau toate exemplele din lume , pentru că unii vă veţi regăsi undeva şi nu vă veţi regăsi altundeva. Eu vreau doar să prindeţi ideea şi să înţelegeţi mecanismul astral.

Destinul pe a opta casă astrală vă ajută să executaţi acea schimbare majoră a vieţii de repunere pe propriu destin, dacă până acum, suma deciziilor pe care le-aţi luat de-a lungul vieţii a fost preponderent sub influenţa altora, părinţi, prieteni, anturaj, preot, copii, iubit, sef etc. O mică renunţare va fi, să fiţi pregătiţi. Totul are un preţ pe lumea asta, iar dacă nu sunteţi dispuşi să vedeţi tabloul de ansamblu, schimbarea nu se face.

O ultimă menţiune este că până la 12 iulie 2023, ceva ar trebui să se transforme, pe oricare dintre cele trei paliere, material, intelectual, spiritual, în orice compartiment nefuncţional, personal, relaţional, familial, patrimonial. Dacă unii dintre voi cred că le au pe toate, le-au făcut pe toate, nu mai au nevoie de nimic, au învăţat tot, au văzut tot, eu sunt totuşi de părere că atâta vreme cât trăim, experienţa continuă. Pentru cei care nu au iniţiativă este mai mult decât posibil ca Destinul să tragă la sorţi o bilă ce poate fi albă sau neagră în funcţie de Karmă. Eu nu m-aş risca la examenele blind, pentru că este mereu ceva riscant, de ce nu diabolic, în asta. O să vă întrebaţi, dar cum de Universul, Destinul, astrele ar face astfel de glume? Nu Ele, ci doar posibila voastră lipsă de voinţă sau viziune poate angrena energii mai joase. Bunăoară la categoria schimbări pot apărea din oficiu trădări, divorţuri , pierderi, epuizări, accidente etc şi sper să evitaţi aceste suprataxări sau penalizări inutile.

În februarie şi la început de martie, Pluton aflat pe ultimele grade ale casei casei şi familiei dă nişte direcţii de schimbare, adică schimbări influenţate de familie, dar şi intersectarea Destinului cu Uranus în iulie şi august generează evenimente cu caracter impredictibil ce pot duce la întorsături neaşteptate.
Dacă Destinul se aşează pe Taur şi pe casa a opta şi vă aşteaptă să deveniţi independenţi şi liberi  prin seria de renunţări menţionate mai sus, Karma se aşează la polul opus, în Scorpion şi pe casa banilor voştri, iar acest lucru poate presupune că din nou există undeva o condiţionare, că unele schimbări se câştigă, iar altele se plătesc. Este perfect posibil ca 2022 să fie anul plăţii datoriilor karmice şi să aveţi senzaţia că tot pierdeţi bani, când în realitate o pierdere presupune o plată şi în acelaţi timp o degajare karmică.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Şi acum să analizăm mai detaliat de unde pot apărea evenimentele generatoare de schimbare, fie ele bune sau mai puţin bune. Pentru fiecare zodie în parte ordinea analizei este alta, dar pentru voi, coloana vertebrală a acestui Zodiac rămâne Destinul ce vă poartă către noi orizonturi în mare parte necunoscute acum.

Faptul ca în 2022 beneficiaţi de pozitivitatea energiei jupiteriene pe casa activităţii profesionale este prima informaţie argumentată , ce ne sugerează că aveţi toate oportunităţile de partea voastră şi ca ceva în viaţa voastră se va schimba în sens favorabil. Jupiter în Peşti are o energie tămăduitoare, indiferent pe unde trece , iar anul acesta se află în această poziţie între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi 29 octombrie -20 decembrie 2022. Ştiţi că intr-un astfel de moment vă puteţi descoperi vocaţia, puteţi avea curaj să exploataţi un talent nativ, puteţi găsi jobul visurilor voastre, iar dacă aţi visat să lucraţi la un bar pe o insulă exotică, de ce nu? Jupiter în Peşti vorbeşte despre harul vostru, iar rolul său de vindecare le poate face pe unele Balanţe să dea mai multă importanţă domeniului medical, pshihologic sau al terapiilor alternative de aici înainte, dar asta poate cere studii noi, deci iată şi schimbarea. Puteţi în sfârşit să găsiţi liniştea la locul de muncă prin schimbări ale colectivului sau a unor condiţii de muncă ce, până acum,  vă făceau să suferiţi. Poate chiar ajungeţi la concluzia să vă desprindeţi şi să căutaţi voi alte forme de activitate, alte locuri de muncă, alte preocupări, ce obligatoriu trebuie să genereze şi un venit. Din punct de vedere profesional Jupiter aduce o forma de eliberare, mântuire, concluzie, se termină o etapă grea, poate finalizaţi un proiect. Dar puteţi începe şi ceva nou, pentru că Jupiter mereu invită la explorări inovatoare. Jupiter înseamnă călătorie, studiu, dar şi profunzime spirituală, deci pregătiţi-vă pentru schimbare de vibraţie. Exact acum când scriam aceste rânduri, o prietena Balanţă m-a inspirat trimiţându-mi noua ei lucrare, editarea unei Biblii într-un format de excepţie . Este aceeaşi editura care mi-a reeditat cartea şi puteţi găsi linkul editurii la carţile mele prezentate pe acest site, unde citiţi Horoscopul, iar ceea ce spun nu are nicio legătură cu vreo reclamă, ci cu un exemplu. Aşadar pot fi Balanţe implicate în astfel de proiecte spirituale, a edita anumite cărţi de suflet, a primi o lucrare  în construcţii pentru o biserică, un spital sau orice vine în folosul oamenilor. Jupiter în Peşti vă face mai buni şi veţi căuta în mod natural să daţi un curs nou activităţii profesionale, s-o faceţi să conteze, nu să fie acolo ca o rutină, chiar dacă toată lumea trebuie să aibă oricum o ocupaţie. Vă veţi simţi sufocaţi în meserii care nu vă mai definesc, ori care au vibraţii mai nefericite şi veţi reuşi şi cu ajutorul Destinului să schimbaţi.

Cu Jupiter puteţi doborî orice barieră profesională, puteţi creşte, puteţi deveni independenţi, antreprenori, puteţi avea succes în afara graniţelor ţării şi vă puteţi descurca fără probleme.

Jupiter în Peşti vă dăruieşte, pe lânga oportunităţi profesionale şi sănătate, pentru că acolo se află şi casa bolilor uşoare. Uşoare sau grele, veştile lui 2022 pentru sănătatea voastră sunt bune şi chiar dacă vă supără unele sau altele, Jupiter în Peşti vă ajută să găsiţi medici buni, să aveţi diagnostice lucide, tratamente bune, să dea rezultate programele de fertilizare şi inseminare, să primiţi veşti bune în privinţa remisiunii unor cancere, să descoperiţi forme de vindecare alternativă care vă ajută, să ieşiti din depresii, să opriţi motorul enervant al anxietăţilor şi să nu uitaţi că Jupiter în Peşti înseamnă har de vindecare, autovindecare, dar şi rugăciune, aşa ca doar cu voia Domnului se întâmplă toate.

O minune medicală poate avea repercusiuni în viaţa voastră şi decizia de a schimba ceva va fi pe măsura noilor conştientizări.

În răstimpul în care Jupiter nu va fi în Peşti, adică în intervalul 10 mai -29 octombrie, se va afla în zodia Berbec, adică pe axa voastră, mai precis pe casa căsătoriei, parteneriatelor, proceselor, alinţelor, dar şi conflictelor, venind, iată cu evenimente şi pe acest segment. Jupiter în Berbec va reveni şi în 2023 în primele cinci luni ale anului pentu a termnina ce va începe acum. Jupiter în Berbec înseamnă curaj şi pentru că vorbeam despre schimbări, de la caz la caz poate fi vorba despre altceva.
Da, vara lui 2022, de fapt întregul interval este foarte bun pentru o căsătorie, cerere în căsătorie etc. Curajul înseamnă poate să vă urmaţi consoarta într-o aventură, ceea ce evident vă schimbă viaţa. Curaj pentru alţii înseamnă un divorţ, dar aici vorbim despre cei care ştiu că intră în 2022 cu blocaje mari. Un benefic nu are puterea de a distruge de pe o zi pe alta, din contră, el repară, acolo unde se poate, ci după o lungă perioadă de timp, vine doar cu curajul de abandona o navă care se scufundă. 2022 poate veni cu soluţii favorabile în procese, dar şi cu parteneriate avantajoase şi profitabile în viitor.

Un tranzit atipic îl are anul acesta chiar , Venus, guvernatorul vostru, care mai mult ca de obicei, din 6 noiembrie 2021 până în 6 martie 2022 va rămâne în Capricorn, pe casa casei, a familiei, a patrimoniului, a mamei, a maternităţii, a Sinelui, a metabolismului şi a liniştii interioare. Retrogradarea sa va avea loc între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022 şi este defavorabilă doar celor care vor să amenajeze , să redecoreze, fiind de preferat să investiţi în frumos atunci când Venus nu este retrograd. Poate fi puţin tulburătoare perioada, din punct de vedere sentimental pentru că vă poate întoarce pe emoţii şi sentimente pe care credeaţi că le-aţi depăşit. Dar faptul că este micul benefic şi că stă atât de mult aici, nu poate fi decât un semn de rezolvare a unor probleme, cel puţin până în primăvară.

Tranzitul este bun pentru cei care caută o casă, se mută, vor să investească sau chiar şi pentru cei care vor să vândă. Schimbările ce au loc în casă fac parte din schimbăriule mai sus amintite şi daca acestea au rolul de a vă face să vă simţiţi mai bine, sunt binevenite. Apariţia unui membru noul al familiei este iarăşi ceva de bun augur. O vizită surpriză, un cadou, dar şi faptul că relaţionarea cu anumite rude, chiar în pragul sărbătorilor poate aduce cunoştinţe noi, poate o iubire, toate acestea sunt motive de bucurie şi satisfacţie interioară. Venus poate reuşi să facă pe ultima sută de metri, chiar şi împins de la spate de Marte, cu care va merge ceva timp în tandem acum la început de an, ceea ce Jupiter în Vărsător, marea voastră oportunitate în plan sentimental, nu a făcut anul trecut. Acum suntem pe meleagul schimbării şi unele dintre energii sunt mai puternice. Aşadar, Venus intră în forţă pe 6 martie împreună cu Marte pe aceeaşi casă a iubirii, şi dacă pe casa sufletului, Venus mai mult a generat sentimente ascunse, introvertite şi nedefinite, acum ele vor fi declarate, aşa, ca la Hollywood. Sper să reuşiţi să descifraţi acest puzzle astral, şi să vă bucuraţi apoteotic de momente frumoase.

Casa iubirii, deşi părăsită de Jupiter, mai are mult de procesat sub influenţa lui Saturn , pentru a vă aduce în stadiul de Balanţe înţelepte sau care dobândesc trofeul inteligenţei emoţionale.

Despre cei care activaţi în domenii creative de orice gen sau cei care lucraţi cu copiii, ori faceţi terapii de cuplu în calitate de psihologi sau scrieţi ori pregătiţi spectacole ce au legătură cu iubirea sau sunt dedicate copiilor, Saturn nu reprezintă nimic altceva decât un profesor bun, un maestru care vă va ajuta să vă simţiţi şi voi la rândul vostru, nimic altceva decât maeştri.

Pentru cei tineri, Saturn e cam obositor, pentru că îi supune la lecţii greoaie de iubire, poate chiar la singurătate, dacă tot ce caută la iubire este entertainment, ci nu sentimente profunde. Celor maturi, Saturn le permite manifestarea înţelepciunii în plan sentimental, în raport de provocările primite. Saturn e o lecţie şi vă rog să nu folosiţi, cât mai stă această planetă aici, sintagme de concluzie de gen: „am avut un mare eşec în dragoste”, ci mai bine trageţi concluzia potrivită. Nimic nu se pierde, totul se transformă. Marile aşa-zise eşecuri , nu sunt altceva decât experienţe care vă formează, iar dacă cineva a mâncat timp de la voi, ducându-vă cu vorba, iar acum v-aţi trezit cu pierderi substanţiale, este pentru că voi aţi permis asta. Dacă în 2021 am avut trei cuadraturi între Saturn şi Uranus , fapt ce a blocat pentru mulţi oportunitatea unei manifestări elegante a lui Jupiter în Vărsător pe casa iubirii, anul acesta, există o singură cuadratură, între cele două planete, ce poate afecta iubirea, sarcinile, creativitatea, între 2-12 octombrie, când cele două planete vor face aspect la grad perfect. Este o perioadă în care puteţi resimţi piedici, nu trebuie să forţaţi, ci doar să vă trageţi un pas în spate, ca să vedeţi mai clar ce schimbare trebuie să faceţi.

Celor care încearcă să facă un copil pe căi artificiale, Saturn nu le este duşman, având în vedere ajutorul primit de la Jupiter de pe casa sănătăţii. Singurul efect deprimant al lui Saturn este că se mişcă greu, lent, iar pentru voi, o zodie cardinală, rapidă, poate fi destul de nesatisfăcător, punându-vă nu doar răbdarea la încercare, ci creând sentimentul că răbdarea a luat sfârşit.
Haideţi să vedem acum alte surse de schimbare, de data aceasta generate de vibraţii mai puţin bune. Lilith sau Luna neagră stă deja din 18 iulie 2021 pe Gemeni, pe casa străinătăţii şi se va menţine în acea poziţie până pe 14 aprilie 2022, afectând călătoriile în afara graniţelor ţări pentru unii dintre voi. Pe alţii vă va pune la încercare, chiar aflându-vă într-o ţară străină. Obiectivul depărtării, acum este într-o uşoară stare de instabilitate, iar mulţi văschimbaţi ideile de la o zi la alta, legat de optiunea de a pleca sau a rămâne. Atenţie, cei care deja sunt plecaţi, la tot felul de ispite şi provocări ale lui Lilith, iar cei care călătoresc să fie atenţi la peripeţii. Pot apărea piedici în obţinerea unor documente, încurcături sentimentale, amenzi, riscul de a încălca legea, chiar fără să ştiţi.

Lilith traversează şi casa studiilor superioare, iar Balanţa este pe locul 1 în topul celor care abandonează studiile, din motive obiective sau nu. Aşadar, atenţie la abandonul studiilor universitare. Pot fi schimbări în viaţa voastră, doar că nu vă grăbiţi să  daţi vrabia din mână, pe cioara de pe gard. Nu abandonezi o facultate , să pleci în neant către o „oportunitate” incertă, iar dacă cineva are nevoie de voi, iarăşi nu este un motiv pentru a renunţa la planurile voastre, ci doar a vă împărţi timpul corespunzător între ceea ce faceţi pentru alţii şi ceea ce faceţi pentru voi.

Spiritual vorbind, mulţi sunteţi bântuiţi de dileme şi informaţii nedigerabile raţional, darămite să treacă printr-un check in al Sinelui care să vă ajute să distingeţi Binele de Rău. Va fi nevoie de mai multă profunzime şi de a nu abandona reperele sănătoase şi morale, după care v-aţi ghidat până acum.

Un alt tranzit atipic al acestei case astrale ce pentru voi reprezintă teritoriul expansiunii , al străinătăţii, facultăţii şi spiritualităţii are loc din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale între 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  şi este vorba despre Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni. Dacă scăpaţi de Lilith, iată că Marte vă poate pune capac, prin noi provocări legate de cele mai sus amintite. Totuşi, Marte este şi o planetă a luptei şi determinării, iar cei care de fel sunteţi lideri, vocali şi aveţi cauze sau idealuri care deja v-au consacrat, apar motive să luptaţi din nou pentru crezuri ale voastre sau ale comuntăţii din care faceţi parte. Faptul că Marte trece prin Gemeni, poate fi mai multă vorbă, decât fapte, dar prin aura voastră specială şi charisma ce vă luminează, sunteţi exact scânteia ce declanşează schimbarea.

Din 14 aprilie 2022 până pe 8 ianuarie 2023, Luna Neagră traversează casa carierei, a şefilor, a rolului socio- profesional, a numelui şi a renumelui, dar şi a tatălui. Nu trebuie să vă speriaţi foate tare, pentru că fiind pe segmnetul schimbării cu tot cu Destinul vostru, faptul că realizaţi că nu vă mai motivează ce aţi făcut până acum sau că nu mai metabolizaţi şefi deasupra capului, nu poate duce decât la evoluţia voastră. Unde tata v-a fost şef, cu atât mai mult, a venit momentul redefinirii. Trebuie să fiţi precauţi dacă sunteţi persoane publice sau aveţi un anumit grad de notorietate, căci Lilith poate duce la controverse şi răsturnare de imagine. Dar oare asta nu înseamnă tot că trebuie să faceţi schimbări şi că poate ceva este prea mult?

Relaţiile cu autorităţile sunt greoaie şi puteţi obţine greu autorizaţii sau licenţe. Vă supără cercul vicios al celor care deţin putere, dar dacă aţi avut o idee, aceasta trebuie dusă la capăt şi presupun că este vorba doar despre răbdare.

2022 are multe de împărtăşit cu voi în calitate de arhitect ce vă ajută să vă redecoraţi viaţa, plecând chiar de la tencuială.

Get Your Personalised Monthly Horoscope

1 MONTH SUBSCRIPTION
$20.99
3 MONTH SUBSCRIPTION
$50.99
1 YEAR SUBSCRIPTION
$90.99

© Arcturus Star SRL 2022