Despre mine

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Cristina Demetrescu

Săgetător
Rac
Scorpion

Chemarea mea către Astrologie are o poveste foarte lungă şi ar trebui să adun  multe piese ca să alcătuiesc întregul film. Drumul care m-a adus până aici sau, mai bine zis, pe care am ales să călătoresc, nu este unul dintre cele mai anevoioase, devreme ce logica evenimentelor îmi creează azi bucurie şi nostalgie, nu traumă sau suferinţă. Povestesc oricui cu plăcere cât de fascinantă este această aventură ce depăşeşte stratosfera şi cum pentru atenţia şi sufletul meu, centrul gravitaţional s-a mutat de pe Pământ pe toate celelalte corpuri cereşti.

Pasiunea de a studia comportamentul si destinele oamenilor, dar şi contextul astral al diverselor evenimente, a rămas la fel de vie ca acum 20 de ani, când am redefinit-o profesie. Până atunci mă jucasem.  Sunt în mare parte un astrolog de cabinet, iar asta va rămâne prioritatea numarul unu. Participarea mea la diverse emisiuni se face doar în funcţie de  programul de la cabinet.  Sunt conştientă de importanţa transmiterii unor informaţii în masă, dar nu vreau să abuzez şi nici să duc Astrologia mai mult decât este cazul în zona de show.

Duc lupte cu sistemul audienţelor să rămanem la subiecte importante, utile şi educative, dar nu îmi reuşeşte mereu. Un astrolog practician de cabinet, solicitat să răspundă problemelor, dilemelor, crizelor şi suferinţelor clienţilor, nu are atâta timp pentru analize şi cercetare şi este corect să facem diferenţa.

Totuşi, atunci când curiozitatea colectivă o impune, pe pagina mea de Facebook veţi găsi analize asupra subiectelor fierbinţi şi abordez cu destul curaj orice este de actualitate. Încerc să promovez ideea că Astrologia este o ştiinţă vie, iar astrele nu doar determină evenimente, ci ne oferă şi informaţii. Mă străduiesc să vorbesc atât pe înţelesul celor neobişnuiţi cu termeni astrologici, cât şi pentru cei care doresc să înţeleagă logica analizelor mele, în termeni de specialitate. Evit să exagerez sau să îngreunez inutil textele, pentru a nu umbri mesajul. Prefer să scriu, refuz să vorbesc singură cu o cameră. La cabinet e invers. Vorbesc cu clienţii şi nu scriu astrograme.

Astrologia o practic la cabinet, in emisiunile la care sunt invitată, pe acest site, publicând previziunile anuale, pe Facebook, facând analize în timp real atunci când simt. Nu practic Astrologia la colţ de stradă si nici nu răspund curioşilor ce întreabă în locuri nepotrivite sau trimit mesaje să afle câte ceva despre ei. Ţin foarte mult la respectul acordat acestei meserii aparte, cât şi celui care o practică.

Am deziluzionat pe cei preocupaţi de a-şi afla viitorul, înainte de a fi conştienţi de cine sunt ei cu adevărat, scopul venirii lor pe Pamânt şi aflarea drumului pe care merg. Cei mai mulţi, însă, au înţeles ordinea. Dane Rudhyar spunea că „Scopul Astrologiei este Alchimia personalităţii, este transformarea haosului în cosmos, natura umană colectivă într-o personalitate individuală şi creativă.”

Atât cât am putut, am încercat să fac această muncă pentru oameni şi nu pentru ego-ul meu. Atunci când îmi reconfirm cele anticipate prin intermediul unor predicţii, o fac din satisfacţia de a demonstra puterea acestei ştiinţe.

Apreciez activitatea colegilor mei, dar eu am fost şi voi rămâne un lup singuratic. Am învăţat singură, am cercetat singură, m-am descurcat singură şi am găsit şansa de a fi fost propriul meu Maestru. Dacă uneori am avut erori sau stilul meu nu s-a potrivit cu cel clasic urmat de ceilalţi, nu ştiu cine este mai vinovat, Maestrul sau discipolul? În prezent, cei doi încă convieţuiesc şi se străduiesc să evolueze împreună.

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2024/03/Portret-Cristina-Demetrescu-2024.jpg

© Arcturus Star SRL 2022

error: Conținut protejat la copiere!