Servicii astrologice

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/dark_top_divider.png

Într-o şedinţă de astrologie uneori vorbesc mai mult eu, pentru că este multă informație, alteori este mai mult dialog cu clientul. Înţeleg repede situaţiile. Am în faţă și o hartă care mă ajută. Ședințele sunt utile și confesiunilor, eliberărilor, dar când ne apropiem de sfârşitul şedinţei, aglomerăm întrebări, reducându-se timpul de analiză. Este nevoie de un echilibru, de aceea prefer să conduc eu şedinţa, chiar cu riscul de a întrerupe uneori narațiunea solicitantului.

Există clienţi care vin pentru chestiuni punctuale, alţii din dorinţa de a-şi cunoaşte harta astrală. Important este să facem lumină. Ce doriţi să discutăm, tipul de hartă, datele voastre, ziua, ora şi locul naşterii, mi le oferiți doar atunci când începem sedinţa. Am 20 de ani de practică și unii clienți încă se miră de ce nu cer datele înainte.

Nu încurajez frecventarea regulată a cabinetului meu. Genul de ghidaj pe care eu îl ofer îşi propune să înveţe, nu să ghicească viitorul pentru fascinaţii trecătoare. Vă aştept doar când aveţi nevoie, mai degrabă, decât din obișnuința sau curiozitatea de a afla ce mai zic stelele. Tarifele serviciilor mele îşi propun să descurajeze orice aglomerare sau atașament față de mine sau acest cabinet, generând astfel timp mare de aşteptare pentru cei care chiar au nevoie de ajutor.

Uneori este inutil să fac previziuni celor care se rotesc în cerc, merg pe alături faţă de Destinul lor, merg de-a-ndoaselea sau refuză evoluţia. Viitorul nu mai depinde de mine, dacă deja înregistrăm întârzieri conform unor tranzite ce nu au fost exploatate oportun, poate niciodată.

Programările le fac personal, deoarece îmi atribui dreptul de a nu putea să lucrez cu oricine. Trebuie să simt că pot să ajut.

Răspund la toate mesajele şi sun înapoi la orice apel ratat. Am mesaje standard, ca să reduc timpul alocat discuţiilor anterioare sedinţei. Vă rog să ţineţi cont că mesajele din faza programării trebuie să fie cât mai succinte şi la obiect. Pe măsura bunăvoinţei dumneavoastră şi a răbdării cu care citiţi aceste rânduri, îmi doresc să eliminăm pe cât posibil întrebările de genul:
-„Nu aveţi nevoie de datele mele înainte?” (răspuns: NU)
-„La ora stabilită pentru consultaţia, vă sun eu sau mă sunaţi dumneavoastră?” (răspuns: sună clientul)

Oricât de familiară vă par de la televizor, prefer să folosim persoana a doua plural şi de o parte, şi de alta. Acest lucru nu are legătură cu vârsta.

La şedinţele de la cabinet, veniți personal, fără prieteni, părinţi, copii, animale. Dacă analiza se referă la două persoane, atunci este firesc să veniţi împreună. Dacă analiza este pentru un minor, atunci poate fi însoțit de părinte sau măcar este nevoie de acordul acestuia.
În cazul în care aveți afecțiuni psihice sau urmaţi tratament psihiatric, trebuie să știu dinainte. Nu am studii sau licenţă de terapeut. În unele situații, nu în toate, vă rog să luaţi refuzul meu ca pe un act de responsabilitate.

PROGRAMAȚI DOAR O ORĂ DE CONSULTAȚIE, FĂRĂ SĂ ALEGEȚI CEVA DIN PREZENTAREA DE MAI JOS. STABILIM ÎMPREUNĂ CE AVEȚI NEVOIE, CÂND ÎNCEPEM ȘEDINȚA!!!

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png

Astrograma karmică

Karma este de mai multe feluri. Karma poate fi  personală sau a strămoșilor, individuală sau colectivă, din viața asta sau din alte vieți anterioare, pozitivă sau negativă, la scadență sau pe termen lung, uneori transferabilă urmașilor. Oamenii repetă multe tipare, de ce să nu credem că le pot repeta și pe cele karmice.

Nu îmi propun în analizele mele să dezvălui rangul de prințesă, gladiator sau de cerșetor pe care clienții mei l-au avut în viața anterioară, dar voi evoca toate elementele necesare ce ne pot conduce către un tablou cât mai aproape de realitatea profilului karmic. Există instrumente cu ajutorul cărora se analizează ce trebuie să lăsăm în urmă și cu ce trebuie să mergem înainte. Nu vreau să spun povești, ci să ajut oamenii să înțeleagă unde greșesc și ce anume a generat unele probleme prezente. Scopul este înfăptuirea Destinului, aflat la polul opus Karmei.

În fiecare zi putem îngreuna Karma, dacă nu facem apel la conștiință, iar în acest Univers, Karma reprezentând cauza, mai devreme sau mai târziu va genera și efecte. Multe nu se înțeleg sau nu fac sens, tocmai pentru că nu se respectă Legea Cauzei și Efectului.
Karma se poate arde de la sine sau prin evoluție.

Astrograma natală

Noua denumire a site-ului pe care navigați acum “astr-ID” reprezintă însăși o codificare a ceea ce până la urmă înseamnă o hartă natală și anume, buletinul nostru astral.

Algoritmul ceresc de la nașterea fiecărui om în parte, redat de o harta construită cu ajutorul datei, orei și locului de naștere ale acestuia, generează informații complexe ce ajută la descifrarea personalității, a înclinațiilor, abilităților, punctelor slabe, profilului psihologic, armoniilor și blocajelor date de aspectele dintre planete, dar mai ales a scopului său în viață, motivul pentru care s-a născut.
Harta natală nu trebuie interpretată rigid, pentru că educația, mediul social, înțelepciunea, experiența de viață pot ajuta la sublimarea multor aspecte ce aparent ar putea fi interpretate ca fiind negative. O hartă natală poate fi accesată la fiecare ședință și aduce informații noi despre activarea unor energii, în funcție de evoluția pe care nativul o face de la o consultație la alta.

Astrograma natală seamănă bine cu o hartă rutieră, este vie, indică drumurile pe care cineva le poate parcurge pentru a ajunge unde sufletul venit la reîncarnare și-a propus să ajungă.  Pachetul de instrumente necesare dezvoltării unei astfel de hărți sunt zodiile, casele, planetele, ascendentul, axa nodurilor lunare și apoi depinde cât de adânc se dorește a se coborî cu analiza, puncte arabice, asteroizi, stele fixe, etc. Cu ajutorul acestora, astrologul localizează în timp real, asemănător unui sistem GPS, unde, în raport cu scopul în viață se află solicitantul, urmând a se stabili ce corecții trebuie aduse traseului, încotro se îndreaptă de aici înainte și ce mai are de făcut pentru a-și îndeplini misiunea.
Toate celelalte hărți descrise pe acest site, cu excepția celei orare, pleacă de la harta natală.

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png

Astrograma previzională

Pe site-ul acesta găsiți anual previziunile pentru un an. Horoscopul, cum se mai numește, reprezintă un ghid general de încredere și vă puteți lua reperele corecte fără doar și poate.

Previziunile personalizate vin cu mult mai multe detalii și se apropie mai mult de ceea ce vă doriți să cunoașteți despre viitorul apropiat sau îndepărtat. Astrologia are virtutea de a fi o știință ce poate descifra viitorul, numai că acest fapt, ispitindu-i pe mulți atât de superficial, uneori pare că doar asta știe să facă, iar mulți o confundă cu Horoscopul.

Avem instrumente de a calcula ce va fi . Tranzitele planetelor, Revoluțiile Solare, Progresiile ne vor ajuta să comunicăm cu ceea ce vi se pregătește, dar și cum ar fi bine să fiți pregătiți să faceți uz de toate aceste instrumente. Unui om fără școală nu voi putea să îi valorific pe deplin tranzitul culminant al carierei, pentru că nu și-a construit în trecut treapta pe care să calce pentru a se ridica acum la nivelul așteptat. Sigur, există excepții, de aceea, previziunile nu pot pleca decât de la o harta natală. Vedem unde sunteți și vă voi povesti unde veți ajunge.

Astrograma relațională

Astrologia relațională se referă la analiza unei relații și menționez acest lucru pentru cei care solicită astfel de analize numite Sinastrii, încercând să potrivească harta lor cu a unei persoane pe care o știu doar din vedere, de care doar le place sau pe care au cunoscut-o atât de recent, încât nici numele de familie nu i-l cunosc. Uneori am primit solicitări de analiză relațională a clienților mei cu idolul lor artistic.
Se pot analiza foste relații atunci când dorința este de a înțelege ce s-a întamplat și ce trebuie învățat din acel episod de viață.

Nu încurajez genul acesta de analize în faza incipientă a relației. Cred în farmecul de a descoperi și de a explora persoana de care simți că te îndrăgostești, fără a-i cunoaște toate defectele de la început. Defecte are toată lumea, dar le acceptăm mai ușor după ce ne îndrăgostim. Iubirea își are prețul ei. Dacă vi l-aș spune de la început, cum v-ați scuza că ați ratat oportunitatea de a iubi?

Înainte de a analiza o relație prin intermediul Sinastriei sau suprapunerii hărților a două persoane sau cu ajutorul Temei Compuse, este nevoie să analizez momentul în care cei doi s-au cunoscut. Acest moment este important și poate fi bun sau rău, favorabil iubirii sau poate, mai degrabă, unei ispite.
Nu îmi doresc să analizez sinastrii ce țin de relații extraconjugale. Oricât de compatibile ar fi acele persoane, fie ele și suflete pereche, bariera dintre ele nu poate fi ignorată, iar viitorul lor nu poate fi niciodată pe un drum propice.
Dacă nu există iubire, degeaba există compatibilitate.

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png

Astrograma medicală

Astrologia nu vindecă direct, nu este o terapie definită ca atare, dar în realitate poate salva vieți la modul cât mai demonstrabil cu putință.

Am declarat de fiecare dată, cu deschidere, că eu nu sunt terapeut și nici nu am înzestrări native pentru așa ceva, mai exact răbdare. Chiar dacă totuși abilitățile mele s-au manifestat, de altfel studiind și anumite tehnici terapeutice, au fost în mod indirect.

Cu toate acestea, Astrologia Medicală are contribuții uriașe, pe lângă medicina alopată, la stabilirea unor predispoziții patologice, mult înainte de formarea lor, la stabilirea unor cauze spirituale ce pot conduce la apariția unor afecțiuni, nu pentru că omul este predispus bolii, dar pentru că își forțează Destinul într-o asemenea manieră, încât fură energie de la organele împotriva cărora la un moment dat se întoarce acțiunea greșită, neiubirea de Sine, viciul, păcatul sau lipsa de credință.

Fiecare zodie, planetă sau aspect între planete sau tranzite, guvernează segmente anatomice, predispoziții medicale, intervale de timp în care un om riscă să sufere sau să fie supus unor tratamente.

În viață, din când în când, mai intrăm și „în service” și cu ocazia asta ne mai dăm importanță și nouă înșine.
Se pot calcula date optime pentru intervenții chirurgicale simple sau foarte grave. Urgențele sunt urgențe și nu mai este cazul să calculăm nimic, ci să mergem la doctor. Astrologul nu înlocuiește medicul. Cu toate astea, astrologul poate confirma ce a zis medicul sau poate descoperi o eroare medicală. Eroarea medicală poate fi o predispoziție natală sau din pricina unor tranzite.

Uneori sau deseori, dacă omul nu repară cauzele pentru care s-a îmbolnăvit, nici boala nu trece. Astrograma are o viziune panoramică, tridimensională chiar, asupra întregului tablou.

Uneori boala nu e boală, ci e o lecție, iar alteori depresiile sau anxietățile, nici ele nu sunt patologice, ci sunt reacții de avertizare ale Sinelui în raport de un mental încăpățânat și defensiv în fața transformărilor ce duc spre evoluție.

Astrograma financiară

Aspectele financiare personale, câștiguri, investiții, fac subiectul analizei unei hărți natale. De asemenea stabilirea datei de înființare a unei firme poate fi încadrată la astrograma electivă și se urmăresc aspecte cum ar fi Luna crescătoare sau armonizarea obiectului de activitate cu puterea unor planete ce au legătură cu acel domeniu.

Astrogramele financiare se referă la o analiză ce pleacă de la harta unei firme construită cu ajutorul datei de înființare de pe Certificatul de Înregistrare la Registrul Comerțului și de acolo rezultă informații ce pot arăta punctele puternice sau slabe ale firmei. Profitul, pierderile, relațiile cu angajații, cu organismele de stat, capitalul, evoluția firmei, puterea de expansiune la nivel intern și internațional, prestigiul firmei, durabilitatea acesteia, asociații, conflictele , procesele, relația cu băncile, sediul și proprietățile, publicitatea etc, toate acestea reprezintă puncte de interes pentru orice patron.

Calitatea de antreprenor se stabilește tot cu ajutorul hărții natale. Nu toți oamenii pot fi antreprenori clasici, adică oameni de business. De aceea harta natală arată prin înclinațiile nativului, ce gen de afacere ar putea construi, urmărindu-și de fapt scopul în viață. Alții însă sunt foarte buni profesioniști, dar nu sunt oameni cu picioarele pe pământ încât să înțeleagă că talentul  într-un domeniu, nu te face neapărat și atent la bani. În acest caz este nevoie de puțin ajutor, cât și de școală.

Este greu să aflăm Ascendentul unei firme și uneori e greu să cerem ca un Certificat de Înregistrare să fie emis în ziua cerută de astrolog.

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png

Astrograma orară

Astrologia orară a apărut în urmă cu câteva secole, din necesitatea de a ajuta oameni care, nu numai că nu își cunoșteau ora de naștere, dar uneori, nici măcar data de naștere. Acest capitol al Astrologiei dorește să demonstreze cât de viu și activ este mesajul Universului către cei care au puterea de a gândi profund și spiritual.

Astfel, punându-se o întrebare cât mai simplă, exactă, pertinentă de către client, astrologul poate ridica o hartă instantanee, cu data, ora și locul la care astrologul intreprinde această acțiune, chiar dacă întrebarea a fost pusă în urma cu câteva zile de către solicitant prin mail.

Se stabilește mai întâi dacă harta poate fi validă pentru interpretare, iar apoi cu ajutorul unui algoritm specific de semnificatori, cosemnificatori, demnități ale planetelor, aspecte aplicante sau separante etc, se răspunde fie prin „DA sau NU”, fie mai complex. Aceasta poate fi combinată cu harta natală, electivă, previzională pentru un răspuns cât mai exact.

Cel mai important este ca întrebarea să nu fie falsă. Una este să vrei să îți iei o casă și să întrebi dacă vei reuși, alta este să îți fie frică de ceva și să pui o întrebare izvorâtă din imaginație precum: „Credeți că voi avea un accident?”

Astrograma electivă

Cu toții ne dorim ca acțiunile noastre să reușească, ca investițiile noastre să fie profitabile, căsniciile să fie solide sau ca ceea ce construim să dureze.

Astrologia electivă vine în ajutorul celor care au înțeles importanța legăturii lor cu Universul și caută momente prielnice pentru debutul optim al unor acțiuni, de orice gen.
Stabilirea unei date de începere a unui eveniment este posibil să nu se încadreze în marja de timp cerută de client. Așadar cei care apelează la astfel de calcule trebuie să se înarmeze uneori și cu răbdare.

Calculele vor fi însoțite și de explicații în așa fel încât clientul să înțeleagă motivele pentru care astrologul vine cu acele soluții. Se poate întâmpla ca ceea ce solicită clientul să nu fie compatibil cu Destinul lui, iar sfatul să se refere la abandonarea începerii unei asemenea acțiuni păguboase. A găsi o dată bună de debut al unei acțiuni, nu compensează și nu aduce reușită, dacă acțiunea din start se analizează a fi păguboasă.

https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2018/02/inner_sign_01.png

© Arcturus Star SRL 2022

error: Conținut protejat la copiere!