Dincolo de Eșec cu Cristina Demetrescu | Astrolog

martie 6, 2022
https://astr-id.ro/wp-content/uploads/2022/03/Dincolo-de-esec-1280x670.jpg
Joi 07.04.2022 de la, ora 21:00, vă invitam să urmăriți un nou episod al primului serial motivațional românesc “Dincolo de Eșec”.
Cu toții ne așteptăm să reușim în tot ce ne-am propus, dar eșecul este o parte inevitabilă a vieții profesionale, sociale si personale, pe care trebuie să învățăm să o îmbrățișăm, dacă vrem să ne atingem potențialul maxim.
Eșecul a contribuit la construirea celor mai mari companii si a celor mai importante averi din întreaga lume și este considerat „obiceiul secret” al multor antreprenori de succes, sportivi, politicieni și vedete.
=====================
Ce este Dincolo de Eșec?
“Dincolo de Eșec” este cea mai nouă serie de episoade care abordează eșecul în profunzime, transformându-l într-o resursă pentru succes!
Știm cu toții că eșecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea să vorbească despre el. Dacă eșecul este atât de important, de ce nu vorbim despre el? Este eșecul cheia către succes? Putem avea succes fără să eșuăm?
====================
Cine sunt invitații seriei de episoade Dincolo de Eșec?
În fiecare episod vor fi invitați profesioniști din domenii variate: medici, profesori, experți, campioni mondiali, vedete tv, influenceri, antreprenori, milionari, care vor împărtăși cu voi experiențe care „nu au mers bine” și care vă vor schimba perspectiva asupra eșecului.
Vom afla de la aceștia, cum au transformat eșecul într-o experiență a procesului de învățare și cum au folosit „inteligent” eșecul pentru a genera succes în următoarele proiecte.
===================
Care sunt temele analizate în această serie de episoade?
Cum definim eșecul și de ce este acesta important?
Ce cauzează eșecul?
Cum îl depășim și ce ne poate învăța acesta?
Ce se află „Dincolo de Eșec”?
===================
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.tv/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

© Arcturus Star SRL 2022

error: Conținut protejat la copiere!